Gazimağusa Belediyesi ve Mağusa Kültür Derneği tarafından bu yıl 20’incisi düzenlenen Gazimağusa Çocuk Festivali, Resim Çizme Yarışması’yla başlayacak (08:30 Çanakkale Ortaokulu - 09:30 Şht. Hüseyin Akil İlkokulu)

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplanacak. (10.00)

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, AKP İstanbul Milletvekili Bilal Macit’i kabul edecek. (10.00)

CTP Kadın Örgütleri, Girne Barış Parkı’nda Emekçi Kadınlar Panayırı yapacak. (10.00)

Doğu Akdeniz Doğa Koleji Okul Aile Birlikleri ve Öğrenci Konseyleri
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Kadın Sığınma Evi” yararına kermes ve şölen düzenleyecek Mağusa Namık Kemal Meydanı’nda gerçekleştirilecek. (10.30)

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, UBP Lefkoşa İlçesi Kadın Kolları 13:00 de Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük himayelerinde Lefkoşa Merit Otel’de yemek ve defile düzenleyecek. (13.00)

Tıp Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği’nde Atilla Sertgöz tarafından “Oral İmplantoloji” konferansı ve Dt. Serdar Sıraların tarafından Diş Hekimliği ile ilgili stand - up show verilecek. (14.30)

Cem Özer’in yönetmeliğini ve oyunculuğunu yaptığı “Oğluma Bir Haller Oldu” isimli oyunla ilgili, Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Turuncu Salon’da Cem Özer ve Paşhan Yılmazel’in katılacağı bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. (15.00)