Felaket tellallığı değil yaptığımız. Acı, göz ardı edilmiş, umursanmamış, sağlık bacağına bağlı kurumdan gelen ve geçenlerin taş üstüne taş koymadıkları DEVLET HASTANESİNİN gerçeklerin'den söz ediyoruz..

Hastane içerisinde temizlik birim çalışanınından, hemşire, doktor ve asistan her kim varsa,  tek bir suç ve ithamımız asla yoktur olamaz vede kendilerine sözümüz yoktur.

 Canla  başla çalıştıklarını hele ki bu kadar çok noksanlığa sahip bir hastane'de özellikle pandemi döneminde geceleri gündüzlerine karışarak çalıştılar ve çalışıyorlar. 

Aylardır arızalı MR cihazına çare bulunmaması  ne demek ya?...  Şimdi söyleyin , arızalı cihaz(lar)  tamir edilemediği sürece doktorlar nasıl hizmet verebilecekler?...

DEVLET HASTANESİ demek , devlet tarafımdan finans edilip çalıştırılan bir hastenedir. Hastane içerisinde ki tüm cihazlardan sorumlu olan vatandaş değildir DEVLETİR... 

Başına gelmeyen kalmamış ve adanın tek büyük devlet hastanesi sıfatında olan bu yer KADERİNE TERK edildi.  Şu sıralar güvenliği dahi olmayan bir hastane haline geldi. Kapıdan geri dönen onca hasta, yaşlı ve sağlık hizmeti alması şart olan vatandaşlar ne olacak???

Maddi gücü iyi olan özele gidip hizmet alacak, olmayan ise ÖLÜME mi terk  edilecek.. 

EVET ...

Bunun tek açıklaması bu işte . MR cihazına çalışmayan hastane'nin kapısından dönüp, maddi gücü yetersiz olan vatandaş evine gidip neyi bekliyor olabilir başka.  

Hastane'den çekilen güvenlik ki, bunun da bir izahı olacaktır. Bizim sorunumuz kimin, nerden, neden çekldiği değil. Bizim sorunumuz asla hiç bir olay ve hal karşısında bir,  B planınızın olmaması. Devletin öncelikli sahip çıkması,  her daim boş bırakılmaması gereken, bir BEL KEMİK kadar önem arz eden HASATENE için hiç bir şey yapılamamsı.  

Sayın devlet büyüklerimiz. 

ATTENTİON, PLEASE!!!l

Vatandaş özel hastanede muayene olacak, sağlık hizmeti alacak kadar zengin değildir. En azından son 1 yıldır artık bu mümkün değil ne yazık...

GIDAYA EL KOYDUNUZ...
AYDINLIĞI ALDINIZ...
EĞİTİM TEHİLKEDE...


Bari SAĞLIĞA SAHİP ÇIKINIZ...

KARAKUŞ