Bugün evlerimizden attığımız, sokaklar da  gördüğümüz, bazen temizleriz diye düşünüp ellerimize, hayatlarımıza, yaşamlarımıza bulaşan çöp kadar kokuşmuş insan karakterlerini anlatacağız. 

Ten ve fiziksel kokuşmuşluktan değil karakter kokuşmuşluğundan söz ediyoruz. 

Hadi ama vardır çevreminizde tanıklık ettiğiniz bu tür hastalıklı, kokuşmuş üstü başı rüküş karakteri yerleyeksan olan insan(cıklar)lar.

Bu tarz çirkin kişiliklerin karakterleri o kadar zayıf ve yok denecek kadar az ki hayatlarını tamamen riya, yalan, entrika,  menfaat, çıkarın alası v.b bir çok bencilik duygusu ile besliyorlar. 

Aslında biz bunlara katmer katmer de diyoruz :) Bu ağır, kötü kokulu karakterler hayatları boyu tek bildikleri şey kendilerini üstün görmek ve ortalarda namus timsali diye geçmektir.  Oysa ki kendilerinin bildiği acı gerçeği, bir çok insan da biliyor durumdadır ne yazık ki...

Kendilerini yetiştirmeyen bu kişiliksiz kişiler, ne yazık ki ahkam konusunda tam bir prof olabiliyorlar. Kendilerin olmadığı  gibi ne acıdır ki evlatlarını da aynı kendileri gibi yetiştirip her türlü pislik, riya , yalan içinde büyütüp bir de üstüne para verip okutup insan olmalarını  beklerler. 

Ar, namus , şeref ve haysiyet ağızlarından düşmeyip her türlü,  çamurun içerisinde olup kokuşmuş karakterleri ile gün gelir sizlere de o kokuyu bulaştırmaya çalışırlar. Arkadaşını ayrı, kuzenini ayrı, eşini ayrı, anne babasını ayrı hatta ve hatta evladını ayrı eleştirip sonrasında,  olmayan yüzsüz yüzleri ile de hayatlarında tutmaya ve olmaya devam ederler. 

Yok Artık dedirtirenler bile var...

Birini alır yerden yere vurur, öbürü için söylemedik söz bırakmaz, daha başkasına yaptığı lanetler, bir daha başkasının öyleydi böyleydi cümlelerini sırası gelince öyle bir  yalayıp yutar ki . PARDON demekten kendiniz alamazsınız. 

Tabi bunu çıkarsız asla yapmazlar. Ya para vardır ucunda, ya faydalanmak, ya kullanmak, ya da bildiğiniz o tanıdık cümle, "BENİ BUNDAN BAŞKASI PAKLAMAZ" ...

Ever tam da böyle. İşte bu karakterlerin çöp gibi kokan insanların her zaman hayatlarında eskiden kalma çöp karıştıran birileri hep vardır. İki kokan insan birbirininin pis kokusunu alsa duymaz. Onlar bu kokular içinde yaşamış karakterler olduğu için her zaman birbirlerini bulmayı başarırlar. 

Gelin siz hayatınızda, çevrenizde, yaşamınızın hangi alanında olursa olsun böyle çöp gibi kokan, "ÇİĞ" leşmiş, hayatı kötü kokular ile dolu bu karakterleri varsa çıkartın,  görmemezlikten gelin ve asla sizleri de korkutmasına izin vermeyin. 


O KADAR HOŞ KOMU VARKEN ETRAF'TA BIRAKIN ÇÖPLERİ BELEDİYE HALLETSİN...

Musmutlu bir hafta sonu dilerim...

Sevgiliye....

KARAKUŞ