Sekse En Düşkün Kadınlar Hangi Ülkede?

15 ülkeden 11 bin kadına seks hayatlarıyla ilgili sorular soruldu. Dünya kadınları en sihirli sözün "Gözlerin çok güzel" olduğunda birleşti. İşte 'global seks araştırması'ndan sonuçlar...

Dünyaca ünlü erkek dergisi Esquire'ın 15 ülkeden yaş ortalaması 22 olan 11 bin kadınla yaptığı "global seks araştırması" tamamlandı. Araştırmaya göre sekse en düşkün kadınlar italya'da. "Soğuk" Kuzey Avrupa ülkesi İsveç'te yaşayan kadınların da bilinenden daha fazla "arkadaş canlısı" olduğu ortaya çıktı. Araştırmaya göre isveçli kadınların yeni tanıştıkları biriyle yatağa girmeleri için sadece 4 kez görüşmeleri yeterli. İşte dünya kadınlarının seks hayatı...

* Sekse en düşkün kadınlar İtalyan kadınları çıktı. Yüzde 83'ü sarılmak yerine cinsel ilişkiyi tercih ediyor. Bu oran ABD'lilerde yüzde 63.

* İsrailli kadınlara göre sekste en önemli şey işlevi değil "boyu". Onları sırasıyla italyan, Brezilyalı ve ABD'liler izliyor.

* En erken bekaretini kaybeden kadınlar ABD, Almanya, İngiltere, İsveç ve Hollanda'da. Bu ülkelerde ilk kez ilişkiye girme yaşı ortalama 16. Bu yaş İspanya'da 17. Brezilya, İsrail ve Polonya'da 18. Endonezya 21 yaş ile en son sırada yer alıyor.

* Brezilya, Rusya ve İsrailli kadınlar 22 yaşına kadar ortalama 10 kişiyle birlikte oluyor. ABD'de bu rakam 9. Endonezya'da 2.

* "Kaç buluşmadan sonra cinsel ilişki gerçekleşmeli" sorusuna İsveçli kadınlar 4 buluşma yanıtını verdi. Hollandalılar yatağa en az 4.7 randevudan sonra girmeyi tercih ediyor. En muhafazakâr kadınlar 5.4 ile İspanya'da.

* ABD'li kadınlara göre bir kadına yaklaşmanın en iyi yolu söze "Sizi bir yerden tanıyor muyum?" diye başlamak. Brezilyalı kadınlar ise "Çok tatlısın" sözünü tercih ediyor. Ama dünya kadınları "Gözlerin çok güzel" sözünde birleşiyor.