Onunla birlikte olmaktan çekiniyorsanız ya da artık seks hayatınız heyecanını kaybetmeye başladıysa, yatakta işleri rayına oturtmak için kıyafetlerinizi çıkarmayın!

Seks yapmak için her zaman soyunmanız gerekir mi? Soyunmadan seksten zevk alamaz mısınız? Kıyafetleriniz üzerinizdeyken orgazm olabilir misiniz?

Tüm bu sorular aklınızı karışırmış olabilir çünkü bugüne kadar seks denilince aklımıza çıplaklık ve ten teması geldi.

Erkek arkadaşıyla birlikte olmak konusunda tereddüt yaşayanlar ya da seks hayatını canlandırmak isteyenler kıyafetlerini çıkarmadan seks yapmayı mutlaka denemeli!

Zihninizde yarattığınız fantezi dünyasına bir kez de kıyafetlerinizle gidin ve hayatınızın en güzel deneyimlerinden birini yaşayın!

Kıyafetlerinizle seks yapmak, pantolonunuzu çıkarmadığınız bir ön sevişmeden biraz daha farklı.

Ön sevişme ateşli bir öpüşmenin bir adım ötesindeyken, soyunmadan seks yapmak cinsel birleşme yaşamamaktır. Herşey kıyafetlerinizin üzerinden olur ve biter.

Kıyafetli sekste ulaşılacak bir hedef olmadığı için özellikle kadınlar açısından harika bir seçenek. Partnerinizin keyifli dokunuşlarının tadını istediğiniz kadar çıkarabilirsiniz!

Seks terapisti Lori Buckley'e göre seks denilince ilk olarak soyunmayı düşünen çiftlerin seks hayatı zamanla tüm heyecanını yitirmeye mahkum.

Ama kıyafetlerinizi çıkarmadan birbirinize zevk vermeyi düşündüğünüzde etrafınızı bir heyecan bulutu kaplar ve kendinizi ilişkinizin ilk günlerine geri dönmüş gibi hissedersiniz!

The Good Girl's Guide to The Bad Girl's Sex kitabının yazarı psikolog Barbara Keesling, partnerinizin kulağına fısıldayarak "Hadi, sanki seks yapmamız yasakmış gibi yapalım" diye fısıldamanızı öneriyor.

Partnerinize bu şekilde normal sekste hissedeceğiniz heyecanın daha fazlasını hissedebileceğinizi ve bu deneyimin ikiniz içinde birbirinizi keşfedeceğiniz bir yolculuk olduğunu söyleyin.

Kıyafetlerinizi çıkarmadan seks yapmak yalnızca ön sevişme yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Partnerinize ellerinizi ağzınızı ve nefesinizi kullanarak da büyük zevkler yaşatabilirsiniz.

Tek zevk aldığınız şey cinsel birleşme değildir. İnsanları en çok tahrik eden ve orgazm olmalarını sağlayan şey hayalgücüdür. Siz de hayal gücünüzü kullanın ve partneriniz için seks ilüzyonları yaratın.

Kıyafetleriniz üzerinizdeyken seks yapmak için mutlaka yatak odasında ya da evinizde olmanız gerekmiyor! Kıyafetli seksin en güzel yanı bunu istediğiniz her yerde yapabilmeniz!

Sevgilinizle birlikte katıldığınız bir partide sevgilinize dokunmak istemez misiniz? Sevgiliizi ateşli öpücüklerinizle kuytu bir köşeye çekin ve sevgilize mümkün olduğunca yakın durun. Vücudunuzu sevgilinizin vücuduna yasların ve ellerini kalçalarınızın üzerine yerleştirin.

Usulca öpüştüğünüzü kimse farketmeyecek!

Kıyafetlerle seks yapmanın en iyi tarafı dokunduğunuzda yumuşacık, kaygan kumaşların sizde yarattığı o gizemli duygu.

Seks uzmanı Buckley, sizin ve partnerinizin dokunması hoş kumaşlar giymenizin bu deneyim için daha iyi olacağını söylüyor.

Tüm dış etkenler gibi kumaşların da sekse katkısı büyük. Narin ve kaygan bir saten elbise sevgilinizi bir dokunuşla baştan çıkarmanıza yardım edebilir.

Seks terapisti Buckley, genital uyarılmanın önemli olduğunu yalnız, beklentinin, tahrik edilmenin ve nefeslerin de çok önemli olduğunu söylüyor.

Carellas ise, sıcak ve soğuk nefesleri kullanarak partnerinize zevk verebileceğinizi söylüyor. Sıcak nefes için ağzını kumaşa yaklaştır ve nefes ver. Soğuk nefes için se mum üflermiş gibi yapmanız işe yarayacaktır.

Matt Roberts, vücudunu şekillendirmek isteyen kadıların ilk aşamada bir ay alkolden uzak durmalarını ve tükettikleri şeker miktarını kısıtlamalarını öneriyor.

Ocak ve şubat aylarının kendimize bakmak için mükemmel bir zaman olduğunu söyleyen Roberts, bu şekilde bahar ve yaz aylarınızda daha mutlu ve rahat günler geçireceksiniz diyor.

Ünlülerin antrenörü Roberts, “Kendinizin en iyi versiyonu nedir ?”, “Yıllar sonra kendinizi fiziksel olarak nasıl görmek istiyorsunuz?” sorularını yanıtlamanızı istiyor. Bu sizin daha net ve bozulmayan kararlar almanızı sağlayan bir yaklaşım olacak.

Egzersiz şekli : Sık aralıklarla tekrarlanan yoğun egzersiz programları uygulamalısınız. Üst bedeniniz için yapacağınız ağırlık çalışması omuz ve kollarınızı geliştirecek ve vücut hatlarınız ortaya çıkacak.

Yapmamanız gerekenler: Bedeninizin alt kısmı için ağırlık çalışması yapmayın. Ağırlık çalışması, küçültmek istediğiniz bölgeyi daha da geliştirir.Bunun yerine dinamik lunge ve squat hareketlerini deneyin.

Matt Robert’ın tavsiyesi: Bir parka gidin ve orada küçük bir tepe bulun. Koşarak tepenin üzerine çıkın ve aşağı inerken yürüyün. Bunu birkaç kez tekrarlayın. Ya da 85 saniye normal hızda koşun ve tam 1 dakika maksimum hızınızda koşun, iki dakika ise yürüyün.

Melanie Griffith, Cathrine Zeta Jones, Tyra Banks

Elma vücut tipindeki kadınların en güzel yeri bacaklarıdır. Küçük kalçaları olmasına rağmen gövdesi ve kollarında yağlanma görülür.

Egzersiz şekli: Aralıklı egzersiz setleri ve uzun mesafeli kardiyo çalışması yağ yakımı ve kas gelişimini dengeler. Abdominaller üzerine yoğunlaşın ve vücudunuzun alt kısmını kaslandırmaya çalışın.

Yapmamanız gerekenler: Vücudunuzun üst kısmına yönelik ağırlık çalışmalarından uzak durun. Aksi takdirde zaten geniş olan bölgeleri daha da enişletirsiniz.

Matt Roberts’ın tavsiyesi: Bacaklarınızı ortaya çıkarın. Elma vücut tipindeki kadınlar her zaman güzel bacalara sahiptir. Üst bedeninizi inceltirken bacaklarınızı ön plana çıkarın.