Kamasutra nedir?
Kamasutra, seks pozisyonlarının kutsal kitabıdır. Hindistan’da, Sanskritçe olarak yazılmış ve tarihçilere göre, ilk M.Ö. 400 ile M.Ö. 200 yılları arasında ortaya çıkmıştır. Aslına Kamasutra kitabı, sadece seks pozisyonlarını anlatan bir kitap değildir. Bütün yaşamın tarzını anlatan bir kitaptır. Ama seks pozisyonları hakkında bilgi almak isterseniz de kesinlikle doğru kitabı seçmişsinizdir!



Ata binmek
Bu pozisyonda erkek bağdaş kurarak oturur ve kollarını geriye koyarak, kollarından destek alır. Kadın erkeğin kucağına ata biner gibi oturur ve baldırları ile erkeği sararak, erkeği içine alır. Bu pozisyonda hızı ve derinliği kadın belirler.


Catherine Tekerleği
Bu pozisyon biraz karmaşıktır. Öncelikle erkekle kadın karşı karşıya otururlar ve kadın bacaklarını erkeğin gövdesine dolar, erkek içine girer ve tek bacağını kadına dolayarak kadının pozisyonunu korumasına yardımcı olur. Kadın kollarından destek alarak kendini dengede tutar. Erkekse, bir dirseğinden destek alır.

Nirvana
Bu klasik bir pozisyondur. Kadın sırt üstü uzanır ve bacaklarını düz ve birleşik bir şekilde uzatır. Elleriyle yatak başlarını tutar. Erkek kadının üzerine uzanır ve iki bacağını kadının iki yanına koyarak kadının içine girer. Birlikte hareket eden kadın ile erkek baldırlarıyla baskı uygulayarak hareketi daha zevk dolu kılabilir.


Maymun
Bu pozisyona neden maymun adı verilmiş biz de bilmiyoruz!
Biraz jimnastik gerektiren bu pozisyonda erkek, sırt üstü uzanır ve dizlerini göğsüne doğru çeker. Kadın ise arkası dönük bir şekilde erkeğin organının üzerine oturur ve ayaklarından güç alarak kendini yukarı aşağı hareket ettirir. Bu pozisyonda kadın ne kadar çok ayaklarını kullanırsa erkek o kadar rahat edecektir. Maymun pozisyonu derin bir birleşme sağladığından dolayı son derece memnun edicidir.


Ayrılan bambu
Kadın sırt üstü uzanarak bir bacağını erkeğin omuzuna koyar. Erkek , kadının diğer düz uzanan bacağının üzerine oturarak kadının içine girer. Bu pozisyonda kadının elleri boşta kaldığı için kadın ister klitorisini uyarır, ister erkeğin penisine yardımcı olur.


Anjou stili
Kadın bir yana doğru dönerek kıvrılır ve dizlerini kendine doğru çeker ve erkek kaşık pozisyonunu alarak kadının içine girer. Bu pozisyonda erkek kadının göğüsleri ile de oynayabilir. Ayrıca bu pozisyon hamileler için de oldukça rahat bir pozisyondur.


Baştan çıkartma
Kadın dizlerini kırarak ve ayaklarını poposunun altına alarak, sırt üstü uzanır ve erkek kadının üzerine uzanarak içine girer ve kollarıyla kendini taşır. Bu pozisyonda daha çok zevk almak için dairesel hareketler yapabilirsiniz.





Diz üstü
Bu pozisyonda erkek ve kadın karşılıklı diz üstü oturur. Daha sonra kadın ata biner gibi iki bacağını erkeğin iki yanından sarkıtarak, erkeğin üzerine oturur ve birleşirler. Bu pozisyonda rahat rahat öpüşebilirsiniz de!



Kartal
Kadın sırt üstü uzanır ve bacaklarını havaya kaldırarak iyice iki yana ayırır. Erkek diz üstü oturarak kadının içine girer.



Şelale
Bu pozisyonda erkek bir sandalyeye oturur ve kadın onun kucağına oturarak kendini geriye doğru yaslanabildiği kadar yaslar. Büyük oranda esneklik isteyen bu pozisyonda, erkek rahatlıkla kadının göğüslerine ilgi gösterebilir.


Eğer hep aynı pozisyonları yapmaktan sıkıldıysanız, bu pozisyonlar yatak odanıza renk katacaktır. Yatak odası dememize bakmayın! Unutmayın, bazen yatak odasının dışına çıkmak da son derece heyecan verici olabilir! Kendinizi sınırlamayın ve seksin tadını çıkartın!