Ne söylersek yapacaklar..

Bizi bu kadar aptal yerine koymak ne biliyim biraz ayıp olmuyor mu??? Pcr testleri 1 hafta öncesine kadar 11 bin 14 ve hatta 20 bine kadar ulaşıyorken saptanan vaka sayısı en fazla 200 ü buluyordu ki o da pek inandırıcı gelmiyordu bizlere. Şimdi ise yapılan test sayısı 6 binlerde saptanan vaka sayısı 140. Bu nasıl bir hesap? Halka hiç bir şeklide güven vermiyorsunuz... Bu testlerin güveniriliğini ve doğruluğunu halka nasıl ispatlayabilirsiniz?

Soruyoruz sizlere .....

*Pcr ve antijen test kitlerini daha önce nerede denemişler? Doğruluğu ne kadar ispatlanmış?

*Ücretsiz olarak ülkemize gelen ve ücretli olarak satılmaya başlanan test kitlerinin güveniriliğini onaylayan belgeler nerede?

*Antijen kitleri ne kadar doğu uygulanıyor? Gribal enfeksiyonu pozitif gösterip kaç kişi hastaneye çağırlmıştır araştırdınız mı?

* Yapılan test sonuçunda ortaya sunduğunuz tablo istatistiklere ne kadar uyuyor? *Bu test kitleri ilk saptanan covid -19 virüsünü mü gösteriyor? Peki mutant virüsünü hangi testler gösteriyor?

* Biz şu an virüsün hangi aşaması ile mücadele ediyoruz ? Vereceğiniz cevabı ispatlayacak verileriniz var mı?

*Test kitlerininin satışının yasal olduğunu gösteren belgelerinizi halka sunabilirmisiniz? * Kitlerin doğruluğu ve yasal oluşunun kanıtlarını bizlere de göstermeye ne dersiniz ? Bilimsel olarak merak içindeyiz.

*Aşının insanları koruduğunu iddia ediyorsunuz bu verileri neden halk ile paylaşmıyor uzmanlarımız?

* Aşı olanla olmayanın risklerini nerede okuduk nerede paylaşıldı? Bize ne yaptınız? Neden sürü psikolojisi uyguluyorsunuz?

Memlekte kaossuz gün yok. Aşı kaosu bitmeden test kaosu aldı başını gidiyor. Ücretli üçretsiz tartışması yine yanlış kararlara bağlanarak yürürlüğe girmiş durumda. Çift aşılılara antijen üçretsiz diye varılan sonuç ortada. Ne kadar tutarsız olduğunuzu görmüş durumdayız.

Evinde ölü bulundu....

Bize bu ani ölümleri yüksek tansiyon kalp yetmezliği demekten de vazgeçiniz. Araştırmalarını yapmış gibi davranmaktan vazgeçiniz... Aşı karşıtı insanların özgürlüğünü hiçe sayarak herkesi aşı olmaya zorlamakla çeşit türlü zorluğu (ücretli pcr) çıkartıp sonra da (çift aşılı) 3 can kaybımız var diyerek nasıl bir tezatlık yaşıyorsunuz?

Çok kısa

Cuma akşamı arkadaşımın burun akıntısı ve tıkanıklığı vardı. Endişelendim ve kendisini özel bir hastaneye götürdüm. Antijen testi yaptırdım hem kendisine hem de kendime. Neden antijen ??? Kısa zamanda sonuç veriyor diye... Neden çünkü bizi buna inandırmışlar. Ve daha enteresanı çift aşılılara ücretsiz dedikleri antijen testlerine 80 TL ödedim. Neden ????

Çünkü o hastanenin Sağlık Bakanlığı ile antlaşması yokmuş.. işte size tezatlık işte size nabza göre şerbet... herkes kafasına göre bir yol bulmuş ve o yolda ilerliyor. Test konusu devletin her biriminden ayrı ayrı kararlar çıkıyor.

Sayın Devlet büyükleri oynayın tavla oynayın oyun havası oynayın ama halkın sağlığı ile oynamayın .. çocuklarımızın geleceği ile oynuyor halkı ölüme sürüklüyorsunuz. Diplomalarınız mesleğiniz içindir lütfen mesleğinizi doğu icra ediniz....

KARAKUŞ