BİR VERİP, BİN GERİ ALMAK...  HALK'A "DARBE" BUDUR İŞTE...


Nasıl  bir tabir kullanacağımı bilemedim doğrusu. 

Daha bir kaç gün öncesi, "SADAKA" olarak verilen asgari ücretin,  nasıl fazlası ile alınır görselliği 01.08.2022 tarihinde kendini gösterdi. 

"BİZ SİZLERE TEMMUZ FATURALARI ZAMMLI OLACAK DEMİŞTİK" 

 Açıklamaya bakar mısın? 

Bu halk da yıllardır sizlere ihalesiz elektirk almayın demişti hatırladınız mı?... Nasıl bir yönetim bu?... Nasıl bir idarecilik?... Nasıl apaçık bir soygun?... Nasıl yağrılanmayan bir hırsızlık şekli?...

Onlar evebeyin, halk çocuk... "NE KADAR  KULLANIRSAN  O KADAR ÖDERSİN" . Bunu söyleyen hükkümet, yönetim, devlet büyükleri. Yazık ya hakkaten yazık!!!

Ben bir ülke daha görmedim, bu şeklide kendi halkına darbe üstüne darbe vuran. Ben bir devlet daha görmedim,  aczık verip de tonlarca geri alan. Bu halk böyle sefalet, böyle çaresizlik, böyle emeğine göz dikeni görmedi görmeyecek. 

İnsanlar üç kuruş için çalışıyor, emeği çalınıyor,  çoluğunun çocuğunun rızkı ellinden söke söke alınıyor. Bunu dış güçler değil, kendi ülke yöneticileri , devlet büyükleri, sözüm ona ülke sahipleri yapıyor. 

50 derce hava sıcaklığında, evinde yaşılıs, yatağa bağlı tedavi gören hastası, özel bakıma muhtaç evladı, yeni doğan bebeği var beeeee....  Dışarıda inşaat'ta kızgın güneşin altında çalışan insanlar var beeee...  cihazlara bağlı sürekli serin tutulması gereken hastalar var beeee...

Evet hitap şekli yok sizlere , (Be) Çok bile sizlere. Hiç mi düşünmüyorsunuz bu insanları?... Hiç mi aklınız itraak etmiyor tüm bu yaşam şeklierini?..." Ne kadar kullanırsan o kadar ödeyeceksin"

Aç kalan,  hırsızlık yapan, intihar eden, göç  eden, eğitimini yarıda bırakan, evini terk eden v.b bir çok insan hayatının maffına sebep olan SİZLERSİNİZ...

15 TEMMUZU HATIRLARSINIZ DEĞİL Mİ?... O BİR GECELİK DARBE İDİ. SİZ HER GÜN BU HALK' A DARBE ÜSTÜNE DARBE YAPIYORSUNUZ..

Adına da ÜLKE YÖNETME diyorsunuz...

YAZIKLAR OLSUN!!!

KARAKUŞ