Kritik gün 17 Mart

Yeni ayla birlikte kariyerde yükselme planları gündemde. Ancak önemli kararlar almadan önce, Merkür’ün gerilemesinin biteceği 17 Mart’a kadar beklemekte fayda var.


KOÇ

Odak noktası olacaksınız

11 Mart’taki yeni ayla birlikte sezgileriniz kuvvetlenecek. Bu hissin peşinden gidin ve aklınızdaki projelerde kullanın. Patronlarınızın ilgisini çekeceksiniz. 12 Mart’tan 19 Nisan’a kadar Mars’ın burcunuzda olması odak noktası olmanızı sağlayacak.

 BOĞA

Rutinden kurtuluyorsunuz

Bu hafta arkadaşlarınız ve yeni tanışacağınız kişiler, başarılı olmanızda destek olacak. Geçen ay daha çok rutin işlerle uğraşmıştınız. Bu ay ise bağlantılarınız ve arkadaşlarınızla dürüst konuşmalarınız, işinizde etkili olacak.


İKİZLER

Arkadaş desteğiyle yükseleceksiniz

İşleri yavaştan almaktan vazgeçerseniz, kariyerinizde yükselmeniz an meselesi. 11 Mart’taki yeni ay bu konuda size yardımcı olacak.Yakın arkadaşlarınızın da desteğini alarak rahat hareket edeceksiniz. Ancak konuyla ilgili son kararlarınızı 17 Mart’tan sonra alın.


 YENGEÇ

Yeni seçenekler karşınızda

Mars’ın etkisiyle kariyerinizle ilgili beklemediğiniz haberler, seçeneklerle karşılaşacaksınız. Eğer çalışmıyorsanız bunlar akademik kariyerde de karşınıza çıkabilir. Ayrıca bu hafta uzun mesafeli bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Hazırlıklı olun.


ASLAN

Uzun mesafeli yolculuk kapıda

Bir zamandır aklınızda olan ‘para’ düşüncesi, bu hafta daha da yoğunlaşacak. Merak etmeyin, 17 Mart’tan sonra her şey kolaylaşacak. Mars’ın uluslararası seyahat alanınıza girmesiyle, uzun mesafeli bir yola gidebilirsiniz.


BAŞAK

Başkalarına da şans verin

Başaklar burç özellikleri gereği, işini kimseye bırakmaz. Ama ne yazık ki önümüzdeki haftalarda bundan taviz vereceksiniz. Başkalarının kontrolü ele almasına izin verin, onların da iyi fikirleri olabilir. Şu günlerde aklınızda nişan ya da evlilik varsa, 17 Mart’a kadar plan yapmayın.


TERAZİ
İşlerinizi ertelemeyin

Yapmanız gerekenlerin listesi doldu da taşıyor bile. Bu ay en azından bir kısmını tamamlamaya çalışın. Belki de bir asistan, bakıcı ya da evde yardım edecek birini tutmanın vakti gelmiştir. Böylece üzerinizdeki baskı da ortadan kalkar.

AKREP

Bebek kararı alabilirsiniz

11 Mart’taki yeni ayla birlikte aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Bu yüzdeneğlenceli ve sosyal aktivitelere katılmayı ihmal etmeyin. Zaten biriyle birlikteyseniz yakın zamanda bebek yapmaya karar verebilirsiniz. İş hayatında sıradışı fikirlerinizle herkesi etkileyeceksiniz.


YAY

İşler düzeliyor

Geçen hafta olduğu gibi aklınızda yine evle ilgili tadilat, değişim işleri olacak. 11 Mart’taki yeni ay, bu işlere başlamak için çok uygun. Merkür’ün 23 Şubat’tan beri geri gitmesiyle bazı kararlarınızda sıkıntılar olduğunu hissetmişsinizdir. Merak etmeyin, işler 17 Mart’tan sonra düzeliyor.

OĞLAK

Evle ilgili sorunlar çıkabilir

Uzun mesafeli seyahatler yapmaktan hoşlanmıyorsunuz ama bu hafta yakın bir yere gitmek için bavulunuzu çıkaracaksınız. 12 Mart’tan sonra evle ilgili bazı sorunlar çıkabilir. Ama bunlar hakkında son kararı vermek için 17 Mart’ı bekleyin

KOVA

Yeni fikirlerinizi paylaşın

Harcamalarınız çok arttı. Eğer üst düzeydekilerle gelirlerinizi arttırma ile konuşacaksanız, bu hafta bunun için en doğru zaman. Eğer yaratıcılığınızın ön planda olduğu bir iş yapıyorsanız, 11 Mart’tan sonra yeni fikirlerinizi satmaya başlamanın zamanı.

BALIK

Hayatınızın en şanslı dönemi

2007-2010 arasında çok zor bir hayatınız olduğunu düşünmüştünüz. Evren sizi unutmadı, önümüzdeki günlerden itibaren hayatınızın en şanslı olduğu döneme giriyorsunuz. İşlerinizi başarmak için yardımcıya ihtiyacınız olmayacak. Ama güvendiğiniz kişilere de danışın.