Samsung’un başarılı akıllı cihazları Galaxy Note ve Galaxy S2; Warner Bros. arşivinden yüzlerce film, dizi ve çizgi filmi; ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor.

Mart 2012, İstanbul-Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, Warner Bros. arşivlerinden yüzlerce içeriği Galaxy Note ve Galaxy S2 kullanıcılarıyla buluşturuyor. Samsung Galaxy Note ya da Galaxy S2 alan herkes; yüzlerce Warner Bros. içeriğini ücretsiz elde ediyor.

Google Play’de yer alan Samsung SMART Sinema uygulaması ile kullanıcılar; yüzlerce film,dizi ve çizgi filmi ile sınırsız eğlenceyi, maksimum taşınabilirlikte deneyimleme fırsatı elde ediyor. Warner Bros.’un yanı sıra, National Geographic’in güncel içeriğinin de sunulduğu Galaxy Note ve Galaxy S2, akıllı teknolojiyi zengin içerikle buluşturarak; üst düzey bir multimedya deneyimi sağlıyor.

Tüm dünyada satış rekorları kıran Galaxy S2 ve şimdi de beyaz renk seçeneğiyle satışa sunulan, S Pen teknolojisiyle dikkat çeken Galaxy Note ile; nerede olursanız olun, istediğiniz her an birbirinden keyifli Warner Bros. içeriklerini izlemeniz mümkün.

Kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.samsung.com.tradresini ziyaret edebilirsiniz.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics, yarı iletken, telekomünikasyon, dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri sektörlerinin dünya çapında öncü şirketlerinden biridir. 2011 senesinde gerçekleştirdiği 143.1 milyar USD’lık konsolide satışları, dünya çapında 71 ülkede, 205 ofiste görev yapmakta olan yaklaşık 222.000 çalışanı ile şirket dokuz bağımsız ana işbiriminden oluşmaktadır: Görüntüleme Cihazları, Mobil İletişim, Telekomünikasyon Sistemleri, Dijital Cihazlar, BT Çözümleri, Dijital Görüntüleme Sistemleri, Sistem LSI ve LCD. Bir dizi ekonomik, çevresel ve sosyal kritere göresektörde öncü olan performansı ile tanınan Samsung Electronics, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi 2011'de dünyanın en sürdürülebilir teknoloji şirketi oldu. Daha ayrıntılı bilgiye www.samsung.com’dan ulaşılabilir.

www.facebook.com/SamsungTurkiye

http://twitter.com/#!/samsungturkiye