Android OS işletim sistemini LG’nin 3D ve Smart TV teknolojileri ile birleştiren LG Google TV, tüketicilere yeni ve çekici bir ev eğlence seçeneği sunuyor.

LG Electronics (LG), Las Vegas’taki Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) uzun zamandır heyecanla beklenen Google TV ürününü tanıtacak.

LG Electronics Ev Eğlencesi Bölümü Başkanı ve CEO’su Havis Kwon, ürünü şu sözlerle tarif ediyor: Google TV ile LG, Google’ın yerleşmiş Android işletim sistemini LG’nin kendini kanıtlamış 3D ve Smart TV Teknolojileri ile birleştirerek tüketicilere yeni ve büyüleyici bir TV deneyimi sunuyor.

SİHİRLİ QWERTY KUMANDA 


LG Google TV’nin en çekici özelliği, Android tabanlı kullanıcı ara yüzü ile birlikte sunulan LG tarafından tasarlanmış Sihirli Qwerty Kumanda teknolojisinin sağladığı kullanım kolaylığı. LG Google TV’nin kullanıcı ara yüzü ve ana ekranı, içerikleri kolayca taramak ve seçim yapmak üzere tasarlanmış. Arama, sosyal ağ ve TV fonksiyonlarının eş zamanlı olarak yürütüldüğü çoklu görevlendirme de yapılabiliyor. LG’nin Sihirli Kumandasının kullanıcı dostu özelliklerini QWERTY klavye ile birleştiren Sihirli Qwerty Kumanda'yı kullanarak kullanıcı ara yüzüne kolaylıkla erişmek mümkün.

LG CINEMA 3D teknolojisine sahip LG Google TV konforlu, seyredeni çevreleyen ve rahat bir 3D TV izleme deneyimi sağlıyor. LG'nin kendisine ait FPR teknolojisine sahip CINEMA 3D gözlükleri ise pilsiz, rahat, hafif ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. 2D’den 3D’ye dönüştürme fonksiyonu sayesinde kumandaya sadece bir kez dokunarak 2D özelliğindeki herhangi bir programı veya filmi 3D olarak izlemek mümkün. Bu da LG Google TV’yi 3D modunda kullanıldığında geniş bir aile ve arkadaş grubu tarafından izlenmek için ideal kılıyor.