İşte Galaxy Note 4'ün Tanıtım Günü Çıkış Tarihi

Uzun süredir söylentiden ibaret olan Samsung’un yeni nesil akıllısı Note 4’ün çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu. Tüm ayrıntılarıyla..
Bir önceki nesle göre çok daha güçlü gelmesi beklenen Note 4’ün Samsung’un en iddialı modellerinden biri olan S5 ile benzer özelliklerde kullanıcılarıyla buluşacağı tahmin ediliyor.

Dün kesinliğe kavuşan Apple'ın iPhone 6'sının tanıtılacağı haberinin ardından şimdi de Güney Koreli üreticisi Galaxy Note 4 için resmi tarihi duyurdu. Basın davetiyelerini gönderen Samsung, Berlin, Beijing ve New York olmak üzere 3 eyalette eşzamanlı etkinlik düzenleyecek.

Teknik özellikleri konusunda resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte 3 Eylül’de resmi tanıtımının gerçekleşeceği konusunda yapılan açıklama ve paylaşılan etkinlik görseli ile teknoloji severler şimdiden heyecanlanmış durumda.

Büyük ekranlı akıllı cihaz kullanıcılarını heyecanlandıran Note 4'ün basın davetiyesini ve görselini görmek için tıklayın.

Etiketler: galaxy s5, samsung note, note 4 , note 4 çıkış tarihi, note the day, silikon vadisi, Apple,Galaxy,Berlin,Samsung,New York