Eylül ayında tanıtılacak iPhone 7 Plus cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak iPhone 7 Plus modeline ait bir görüntü internete sızdırıldı.

Yayınlanan görüntü kısa süre önce dillendirilen iPhone 7 Plus’ta çift kamera olmayabilir iddialarıyla çelişiyor. Zira son görüntü büyük ekranlıiPhone 7 Plus'ta çift kamera özelliğini bir kez daha onaylıyor. Çift kameranın dikkat çeken yeteneklerinden biri optik yakınlaştırma olacak.

Alt bölümdeki görselde (sağ tarafta) sızdırılan iPhone 7 Plus’ın koruyucu bir tabakayla kaplandığı görülüyor. Sol tarafta görüntü ise daha önce ortaya sızıntılardan biri olarak dikkat çekmişti.

iPhone 7 Plus’a ilişkin yayınlanan son raporda ayrıca Smart Connector bağlantı noktası, kablosuz şarj desteği ve 3.500 mAh kapasiteli pilin telefonda yer alacağı şeklinde görüş belirtildi.

Mobil dünyasının popüler sızıntı kaynaklarından OnLeaks kısa süre önce4.7 inçlik iPhone 7 için seri üretim sürecinin yavaştan başladığını bildirmişti. Standart modele göre daha az satacak büyük ekranlı iPhone 7 içinse yakın zamanda üretimin başlayacağını söyleyebiliriz.