iOS 10.0.3 Yayınlandı

Apple bugün, iOS 10’un yayınlamasının yaklaşık bir ay sonrasında iOS 10 işletim sistemi için ikinci resmi güncelleştirmeyi yayınladı. iOS 10.0.2’nin yayınlanmasından sonraki en yeni güncelleme olan iOS 10.0.3 güncellemesi şu anda kullanılabilir durumda.
Güncelleştirmenin hemen hemen bütün hataları ve sorunları ele aldığını belirtelim. Muhtemelen iOS 10.1 güncellemesi öncesi yayınlanan son ara güncelleme olacak. iOS 10.1 güncelleştirmesi malumunuz iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için Portre Modu gibi bazı kaputun altında iyileştirmeler ile yolda.
iOS 10.0.3 güncelleştirmesinin iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’a münhasır olduğunu ve OTA yolu ile indirilebilir olduğunu belirtelim. Yani Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsü üzerinden güncellemeyi hemen indirebilirsiniz.
iOS 10.0.3’ün özellikle iPhone 7’de görülen hücresel bağlantı sorunlarını çözdüğünü belirtelim. Bu güncellemenin tüm iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanıcıları için önemli bir yere sahip olduğunu bu sebeple bu cihazı kullanıyorsanız güncellemeyi muhakkak uygulamanızı tavsiye ederiz.