Koç Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Güne keyifli başlayacaksınız ve seyahat programları yapacaksınız. Yolculuk yapmak keyfinizi yerine getirecek. Ayrıca enerji fazlanızı yolculuk yaparak boşaltabilirsiniz. Tabii sportif faaliyetler ve fizik güç gerektiren işler yaparak da rahatlamanız mümkün. Bu arada aceleci ve hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Acelecilik yüzünden sakarlıklar ve ufak tefek kazalar olabilir. Mesela ekmek keseyim derken elinizi kesmeyin. İsteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve yapabileceğinizden daha büyük işlere talip olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamasanız iyi olacak.

Boğa Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Biraz gergin ve isteksiz uyanabilirsiniz. Sorumluluklarınızın baskısını hissedebilirsiniz. Fakat bu haliniz uzun sürmeyecek ve öğlene doğru ilginç gelişmeler olacak. Aniden gelişen olaylar sizi biraz huzursuz edebilir fakat aynı zamanda sizin üzerinizde canlandırıcı etkisi olacak ve dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız. Şimdiye kadar yaptıklarınızı gözden geçirebilir ve isteklerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz. Yeni atılımlarda bulunmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için güzel duygular uyanacak. Bu arada büyüklerinizin davranışlarından rahatsız olabilirsiniz ancak sizin de davranışlarınızı değiştirmeniz gerekiyor.

İkizler Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Heyecanlı ve enerjik bir biçimde güne başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabahın erken saatlerini verimli geçirecek ve enerjiniz ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve meydana gelen olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Büyük hayalleriniz olabilir ve geniş çevreler, büyük kalabalıklar içinde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılar ve yabancı ülkelere yönelik hayalleriniz ve idealleriniz olabilir. Bugün karşılaştığınız kişiler ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Kaygılardan uzaklaşırsanız, yaratıcılığınız uyanacak.

Yengeç Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Önemsediğiniz konulara yönelik gelişmeler sizi memnun edecek ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Önemsediğiniz kişilerle görüşebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Öğlene doğru alacağınız bir haber sizi heyecanlandıracak. Fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Olayları farklı değerlendirmeniz mümkün. Yabancılar ve farklı ortamlar içinde bulunmaktan keyif alabilirsiniz ve çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yavaş gelişen olaylar veya önemli kişilerin davranışları sizi rahatsız etmeyecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranacaksınız.

Aslan Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Baskı hissettiğiniz konular ve engel olarak gördüğünüz her ne var ise, bütün bunlara yönelik duygusal ve hassas olabilirsiniz. Fakat kendinizi özgür ve farklı hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Bu arada engel olarak gördüğünüz her ne var ise ve büyüklerinize karşı sabırlı olun. Daha doğrusu bugün isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı bir gayret içinde olacaksınız. Daha önce öğrendikleriniz şimdi işinize yarayacak ve kendinizi önemli biri olarak hissedeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular içine girebilirsiniz ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz.

Başak Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Karşılaştığınız olaylar duygularınızı derinleştirebilir. Eskiden yaşadığınız olayları hatırlayabilirsiniz. Bu arada eviniz, çocuklar ve arkadaşlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir ve kafanız karışabilir. Eleştirici bir tavır içinde bulunmasanız iyi olacak. Aklınızdan geçenleri hemen söylemeyin ve tartışmalardan uzak durun. Dikkat gerektiren konular ile ilgili çalışmalar yaparken tedbirli olmalısınız. Özellikle iletişim araçları ve haberleşmeler ile ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Ayrıca geçmişte istedikleriniz ile şu anda yaşadıklarınızı karşılaştırabilirsiniz ve isteklerinizin tamamen değiştiğini hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Kendinize olan güveninizin yükseldiğini hissederek güne başlayacaksınız. Sürprizler sizi heyecanlandıracak. Yapabileceğinizden daha fazlasını yapabilmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamasınız iyi olacak. Acelecilik yüzünden ufak tefek kazalar olabilir. Gün içinde ilginç teklifler ile karşılaşabilir, değişik projeler yapabilirsiniz. Sizi zorlayan bazı olayların sonucunda kendinizi keşfedeceğiniz bir süreç içinde bulunuyorsunuz ve hayata bakış açınız tamamen değişiyor. Seyahatler ve hareket halinde olmak sizi rahatlatıyor.

Akrep Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Güne farklı duygular ile başlayabilirsiniz ve sorumluluk hissettiğiniz konulara daha farklı açılardan bakabilirsiniz. Gün içinde haliniz hızlı değişecek. Öğlene doğru farklı istekler içine girecek ve böylece sorumluluklarınızı yerine getirmek size ağır gelmeyecek. Zaten davranışlarınızı değiştirdiğiniz bir dönemdesiniz ve planlarınızı gerçekleştirmek için gayret göstereceksiniz. Öğleden sonra iletişim trafiğiniz daha hareketli olacak. Arkadaşlarınız ile görüşebilir ve yeni projelerinizden söz edebilirsiniz. Hatta girişimde bulunmak için ön hazırlıklarınız olabilir ve günün ilerleyen saatlerinde bütün dikkatinizi yapmak istediğiniz konuya odaklayabilirsiniz.

Yay Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Kararsızlık ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz. Fakat güne istekli başlayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayabilirsiniz ve böylece karmaşık duygu ve düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz. Üstelik yaşam enerjiniz ve isteğiniz yüksek olduğu için sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Gün içinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar sizi heyecanlandıracak. Özellikle yeni teknoloji ve bilinmeyen konular dikkatinizi çekecek. Yaratıcı çalışmalar içinde yer alabilir ve ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz. Bu arada organizasyonlar ile ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Çözümleyici bir tavır içinde olursanız, sorunlar ile başa çıkabilirsiniz.

Oğlak Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Güne keyifli başlayacak ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Yeni projeler ve değişik programlar yapabilir, bütün haftanızı planlamak için çalışabilirsiniz. Gerilim hissettiğiniz konudan uzaklaşın ve sabırlı davranın. Din, felsefe ve mistik konular ile ilgilenen kişiler dikkatinizi çekebilir. Eski ideallerinizi gözden geçirebilir ve kendinizi yenilemek için yepyeni hayaller kurabilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor. Güçlü kişileri karşınıza almayın ve hırslı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin.

Kova Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Beklediğiniz gelişmelerin meydana geldiğini hissederek güne keyifli başlayacaksınız. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve çalışmalarınızı büyük bir istekle yapacaksınız. Öğlene doğru karşılaşacağınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve duygularınız derinleşebilir. Sizden daha farklı görüşe sahip olan kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve hayal gücünüz uyanabilir. Olayları büyütmeyin ve detaylara takılı kalmayın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor...

Balık Burcu Yorumu 27 Haziran 2014 : Çok değişik sezgileriniz olabilir. Özellikle burcun ilk günleri doğmuş olanlar gün ortasında kendilerini farklı hissedecekler. Duygu ve düşünceleriniz karışık olabilir fakat sezgilerinize güvenin ve içinizden yükselen sesi takip edin. Eskiden yapmanız gerektiği halde ihmal ettiğiniz işler tekrar gündeme gelebilir. Bu arada iletişim sorunları olabilir ve aradığınız kişileri yerinde bulamayabilirsiniz. Veya önemsediğiniz kişiler sizi arayabilir fakat iletişim kurmanız pek kolay olmayabilir veya yanlış anlamalar olabilir. Tartışmalardan uzak durun. Aslında sabırlı davranabilirsiniz.