Şu gece 00.00 'den sonra sokağa çıkma yasağı saçmalığına ne zaman son vereceksiniz?

İnsanların her gün iç içe olduğu, iş yerlerinin tıklım tıklım dolup taştığı okulların açıldığı, barların , konser alanlarının pub ve gece kulüplerinin kural dışı hareket ettiklerini fark etmeniz zaman alacak bunu anladık. Neden ??? Çünkü denetiminiz yok.

Sizler için gece yarısı sonrası önemli çünkü!!! Yeni çıkarmış olduğunuz sisteminiz de gülünç durumda . "Adapass'sız ve testsiz içeriye alamayız" Restaurant'a gidiyoruz kapıdan içeri giriyoruz ve soru şu adapass veya testiniz yoksa sadece paket alabilirsiniz içeride oturmak yasak .... Giryorum siparişimi söyleyeceğim orada sıradayım o süre zarfında bulaşa sebep olmuyorum fakat oturup yemek yiyorsam virüs salğılayacağım.

Tam bir SAÇMALIK!!!

Her yer heryerde .... insanlar artık bulaşı pek de takmıyor. Hele ki çift aşılılar ölümsüzlüğü bulmuş gibi davranıyorken ve de vaka sayılarımız enteresan bir şeklide düşüşe geçiyorken, yüzyüze eğitim değil dip dibe eğitime geçmişken, gizli gizli reklamı yapılmayan casino müşterilerine özel konser alanlarında insanlar kucak kucak oturuyorken, saat gece yarısı olmadan millet gece aile ziyaretlerinde bir evde 10 kişi mangal partisi yapıyorken.

Özellikle Afrika kıtasına mensup arkadaşların Otobüs dolusu girip gittiği partiler, maskesiz dışarıda iş yerlerinde dolaşan maskeyi kol dirseğine takıp gezenler varken ama tabi siz tüm bunların varlığından haberdar değilsinizdir. Tüm bunlar varken siz denetimi gece yarısı yaptım diyorsunuz ve hemen haber manşetlerinde ( sokağa çıkma yasağı ihlalinden 24 kişiye yasal işlem başlatıldı) haberi yaparak denetimi vurguluyorsunuz .

Bu virüse her ne oluyorsa gece yarısından sonra oluyor. Bunu da sanırım şu görsel olarak var olan fakat hiç bir işlevi olmayan mobese kameralarından mı takip ediyorsunuz ?

Şu rezil duruma artık bir son veriniz . Denetlemeniz gereken gece yarısı soteye yatıp milletin önüne çıkıp "sokağa çıkma yasağını ihlal ettiniz raporlusunuz " demekle olmaz. Denetleme biriminiz polis değildir. Bulaşı önlemek istiyorsanız insanların gündüzleri iş yerlerinde eğlence mekanlarında kural ihlallerini denetleyiniz. Önlem alma hususunda denetleme konusunda açığımız yok haklısınız sıfırın altındayız . Sizin bu denetimsizliğiniz sayesinde önümüz kış ve insanlar kapalı alanlarda daha çok zaman geçirecektir. Peki bunun için önleminizi ve önerileriniz nedir? Koca bir hiç.....

10 kişiden 8'i sizler gibi kafasına göre davrandığı sürece (denetim) yok nasıl olsa mantığı ile işte bu yüzden hepimiz saçma kurallarınıza uymaya mahküm ediliyoruz. Aşı noktaları açmak değil olay. Yapmanız gereken denetimi i gereken yerlerde olması gerektiği zamanda yapmalısınız. Bknz (hastane, gece kulüpleri, casınolar, iş yerleri, sinemalar v.b ). Aşı ölümsüzlük aşılamıyor. Bunu da bir itraak etseniz artık..

İşiniz denetlemek gece yarısı kovalamaca değil.... Çekin elinizi halkın cebinden ....

KARAKUŞ