Haklı olduğunuz bir durum söz konusu olduğu zaman,  o durum karşısında yapmış olduğunuz her eylem , hareket , söylem ve düşüncelerinizden asla PİŞMANLIK duymayınız. 

Bazı insanların,  sizleri haksız duruma koyabilmek için her zaman bir B planları vardır. Bunu genelde narsist kişilik bozukluğuna sahip insanlar yapar. Kendi yaptıklarının her zaman doğru ve güvenilir olduğunu düşünüp savunurlar ve sizleri haklı durumdan , haksız duruma öyle bir geçiriyorlar  ki bu asıl olur diye düşünür durursunuz. 

Hani derler ya kavun değil ki koklayarak seçesin. Gerçekten bazı insanların ne kadar  "ÇİĞ" olduklarını,  yolun sonunda anlarsınız. Katmer katmer yalan söyleyerek çevreleri ve ailelerini dahi buna inandıracak profesyoneliğe sahipler. Sizin iyi niyetinizi,  gözünü kırpmadan asabilecek tına sahip olabiliyor ne yazık böyleleri. 

Üzerlerinde olan noksanlıklarını kendilerine alan açıp,  geniş çevre ile kapatmaya hep gayret ederler. Ama bakınca eski çamurlarında debeleşmeyi de bırkamazlar.  Bilirsiniz domuz yıllar önce battığı çamuru hiç unutmaz. İşte bu tür insan(cık) lar  hep yamaçlarında zaaflıklarından yararlandıkları birilerini tutmaya çalışırlar. Bunun kim olduğunun pek önemi yok onlar için.

 Örneğin zamanın birinde kendisine kazık atanı da , şiddet uygulayanı da,  aldatanı da, hakkında "PİSLİK" diye söz ettiği insan veya insanları yalnızlık korkusu ve zaaflarından dolayı hep yamaçın'da tutmak ister. 

Tezat değil mi?...


Bu tür insanlar  köşeye sıkışmamak için ya sizinle konuşmaktan kaçarlar ki bunu  çok iyi yaparlar veya sizden kurtulmak için başka yollara dahi başvururlar. 

Ne kadar acınası bir durum...

Sizlere yapılan her haksızlık karşısında yaptığınız, yapacağınız ve de düşündüğünüz hiç bir şeyden pişmanlık duymayınız.  Kaba kuvvet, cana  kast veya hür iradesine asla dokunmayın ve yapmayın. Onu sadece sizle konuşmaktan korktuğu cümlelerinizi ile hayatınızdan ne kadar uzağa atabilirseniz atınız. 

Emin olun ki böyle kişiliksiz kişiler hayatları boyu oyuncu karakter ve yalancı mayaları ile ömürlerini kendi gibi insanlar ile çürütüp yalnız ölmeye mahkumdurlar.

Sizlere gelince verilmiş sadakam varmış diyerek haklarındaki düşünceleriniz beyinlerinizde taze tutup ömrünüz var oldukca aynı karade yer almayacağınız için şükür ediniz. 

VARLIĞI BEŞ PARA DAHİ ETMEYENLERİN YOKLUKLARI SİZE ÖDÜL OLSUN...

KARAKUŞ