Yazın Kâbusu Koltuk Altı Terlemesine Yeni Çözüm
Yazın gelişiyle birlikte terleme problemleri de başladı. Hepimizin yaz aylarında en çok yaşadığı, giydiğimiz kıyafetlerde de iz şeklinde beliren sıkıntılardan en önemlisi hiç şüphesiz koltuk altı terlemesi



Uzm. Dr. Dilek Peker, koltuk altı terlemesinin yeni çözümü Secret Altın İğne teknolojisi ile ilgili bilgiler verdi. Uzm.Dr Dilek Peker, 5 cm çapındaki terleme izlerini normal kabul ettiklerini ancak 15 cm'nin üzerindeki ter izinin patolojik sayılabileceğini söylerken Secret Altın İğne uygulamasının koltuk altı ter sorununu kısa zamanda çözümlemesi ve etki süresinin botoks gibi diğer çözümlerden fazla olması nedeniyle son dönemlerde çok fazla tercih edilen bir yöntem olduğunu dile getirdi.

NASIL UYGULANIYOR?
Yaklaşık 3 -3.5 milimetre derinliğinde cilt altına ucundaki 25 adet altın iğne aracılığı ile inerek o bölgede aşırı ter bezi aktivasyonunun sınırlandırıldığını belirten Uzm.Dr. Dilek Peker, uygulama şeklinin ise genel olarak aynı bölge üzerinden 3 farklı derinlikte ve 3 farklı radyofrekans değeri ile tekrar tekrar geçme üzerine dayandığını söyledi. Yapılan uygulama ile ter bezlerinin 60-80 dereceye kadar ısıtıldığını ve bu sayede etkinliklerinin azaltılmasının hedeflenmesi ile daha normal oranda terleme sağlandığını dile getiren Uzm.Dr Dilek Peker, bir ay arayla yapılabilen uygulamanınen fazla 3 seans uygulandığını söyledi.
Secret Altın İğne uygulamasının cerrahi bir yöntem olmaması, çalışanlar için yemek molasında yaptırılabilecek kadar kolay bir uygulama olması nedeniyle tercih edilen bir yöntem olduğunu anlatan Uzm.Dr Dilek Peker, "Uygulama kolaylığı ve etkinliğinin oldukça iyi olması, diğer uygulamalara üstünlük sağlamaktadır" dedi.