Türk Kızının 'Şeyh' Planı Şoke Etti
Almanyalı Türk Leyla Ö. bir Arap şeyhini önce kandırdı, sonra tehdit ederek servetine konmak istedi.


Almanya'nın Frankfurt şehrinde yaşayan 34 yaşındaki Türk Leyla Ö. şimdi ABD'de bir hapiste yargılanmasını bekliyor. İddiaya göre güzel olduğu belirtilen Türk kızı bir Arap şeyhin kendisine tecavüz ettiğini iddia edip şantaj yaparak 20 milyon Dolarlık (15 milyar Euro) servete konmak istedi.

REHBERE AŞIK OLDU

Bild gazetesine yansıyan habere göre olaylar şöyle gelişti: Leyla Ö.'nün Almanya'daki ailesi, zengin Arapları yurtdışı seyahatlerinde ağırlayan bir şirketin sahibi.

Leyla Ö., 2012'nin yazında milyar dolarlık servete sahip olan Suudi Arabistanlı şeyh Monsur al-Balawi'nin ailesini Viyana'da gezdirdi. 23 yaşındaki zengin aile çocuğu Thamer güzel Türk rehbere aşık olup, ona Los Angeles'da asistanı olarak çalışması için teklif sundu.

Mart ayında ise Los Angeles'daki emniyet müdürlüğüne giden Leyla Ö'nün., kendisine işkence ve tecavüz edildiğini idda ederek bedenindeki yanık izlerini göstermesi ardından Thamer tutuklandı.

20 MİLYON DOLARLIK SUS PAYI

Ancak bir süre sonra Leyla Ö.'nün Gerard Cavallo (58) ve Emanuel Karl Hudson (58) adlı avukatları şeyh olan babayı arayıp 20 milyon Dolarlık susma payı talep etti. Bunun üzerine gizlice araştırma başlatan şeyh, telefon konuşmaları ve elektronik posta üzerinden para ile ilgili yapılan anlaşmaları ele geçirerek Thamer'in beraatini sağladı.

Ardında yapılan duruşmada hakem James Dabney zanlının "tamamen suçsuz" olduğuna karar verdi, Thamer de "gerçeğin ortaya çıkması için dua ettim" dedi.

PSİKOLOJİSİ BOZUK

Leyla Ö. ve avukatları ise şantaj yapma suçuyla tutuklandı. Üçlü, yargılandığı takdirde 4 yıllık hapis cezasına çarptırılacak.

Bild'e konuşan Leyla Ö.'nün arkadaşı "Leyla'nın psikolojik durumu çok kötü. Bu kabusun yakında bitmesini umuyor" diye konuştu.

Leyla Ö. ile Los Angeles'daki Başkonsolosluğun ilgilendiği de belirtildi.