Oscarlık Plan!

Çanakkale’de kaçırdığı ikiz bebeklerden biriyle 3 saat sonra polise yakalanan kadının, olayla ilgili yaptığı plan Oscarlık filmleri bile adeta gölgede bıraktı!..

EŞİNİN HABERİ YOK!
ÇANAKKALE’de hastanede doğan ikiz bebeklerden birini kaçırdıktan 3 saat sonra polise yakalanan Ayşenur Ç’nin olayla ilgili yaptığı planın tam anlamıyla Oscar ödülü için yarışan filmleri bile geride bıraktığı ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin ifadesi polisleri şaşırtırken, Ayşenur Ç.’nin yapılan sorgusunda olayın azmettiricisi olduğu öğrenildi. Ayşenur Ç’nin eşiyle evlendikten sonra ikiz bebeklerine hamile olduğu ancak daha sonra hamileliğinin altıncı ayında düşük yaptığı belirtildi. Zanlının avukatı yaptığı açıklamada “Ailesinin dağılma, eşini kaybetme korkusu yüzünden kimseye bu durumu söyleyemedi. Eşinden bile gizledi” dedi.
HASTANELERİ ARAŞTIRDI
ZANLININ bu arada karnına yastık sararak halime numarası yaptığı ve sosyal medyadaki hesabından bu pozları paylaşırken aynı zamanda çevredeki hastanelerde ikiz çocuk’ bekleyen aileleri araştırmaya başladığı öğrenildi. Zanlının olay günü hastaneye gittiği ve planladığı gibi hemşire odasına girip önlük aldığı ‘İşitme testi yapılacak’ diyerek çocuğunu annesinin yanından alıp taksiyle uzaklaştığı ifade edildi. Daha sonra çocuğu sağlık ocağına götürdüğünde polis tarafından yapılan baskın sonucu gözaltına alınan kadının yanındaki iki kişinin olayla ilgisini olmadığını söylemesi dikkat çekti.