KIZLARIN HANGİ TÜR ERKEKLERİ SEVMEDİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?


GURU'nuz der ki; Erkek olmanın zorluklarını anlıyorum! Siz de azıcık bile olsa kızları anlayın diye uğraşıyorum...

- Kızların en sevmediği erkek türünün başında herhangi bir yerde hesap öderken dönüp kendisine bakan ve bekleyen erkekler gelir. Hem kızı davet et, hem de hesap paylaşmaya kalk! Ne ayıp!
Ama eğer bir alışveriş merkezinde buluştuysanız, ya da sizinle ilgileneceğine mağaza vitrinlerine yapışan bir kızla çıkıyorsanız, o kızın ne hali varsa görsün! Bu da çok ayıp!

- Kızların gıcık olduğu erkek kategorisinde ikinci sırayı sevgilisinin özel durumlarını erkek arkadaşlarıyla konuşan erkekler gelir. Namahrem diye bir şey öğrenmediniz mi yani!?
Ama eğer sizi böyle bir paylaşım sırasında gören ve kıkırdayan bir kızla birlikteyseniz o zaman şunu aklınızın bir köşesine yazın: O kız sizin arkadaşınıza yazılıyor. Diyelim tam tersi oldu ve azarı yediniz... Bu da o kızın kalitesini gösterir. Ama belki de gizli hallerinin, veya sizinle yaşadıklarının bilinmesi kısmetini kapatacak diye düşünüyordur... Ya da sizi terk ettikten sonra çıktığı erkeğe 'sen benim aşık olduğum ilk erkeksin' diyecektir. Hay Allah! Neyse ney, ayıp işte, erkek dediğinin ağzı kapalı olmalı! Sizden sonra ne yaptığı sizi ilgilendirmez ayrıca!

- Bir diğer sevilmeyen erkek türü de, 'Haydi annemle tanış, önümüzdeki yıl evlenelim' diyenler... Sanki kız onunla birlikte olur olmaz 'Koca buldum' diye başı göğe ermiş gibi sevindi ya... Unutmayın, 'Bir kızı yüz kişi ister'. Siz kaçıncısınız?
Ama şu da var tabii, karşınızdaki kız gelmiş 35'ine ve hala armudun sapı, üzümün çekirdeği diye mırın kırın ediyorsa vardır bir kusuru... Kariyer yapacağım derdine ilişki yürütme dersine çalışmaya zamanı kalmamıştır ve anneniz o kızı gördüğü anda anlar ne menem biri olduğunu. Çook çalışacaksınız çoookkk. Eve temizlikçi lazım, çocuk olunca bakıcı, ardından yuva ücreti, sonra özel okul masrafı... Bu arada ev ve araba almanız zaten doğal... Anneciğiniz buna nasıl razı olacak? İşiniz yoksa hem kızla hem de annenizle cebelleşin! Of, offf!

- En sevilmeyen erkek türlerinden biri de 'Bir şeyler içelim mi?' dedikten sonra yandaki büfeden iki gazoz alıp banka doğru süzüleni!
Bu konuda kızların hiçbir kusuru olamaz! Kim olsa sizi terk eder!

Kızlar nasıl erkekleri severler?

Kızların nasıl erkekleri sevdiğine dair alabileceğiniz en dürüst cevabı benden başka kimse vermez sizlere kuzucuk gurucuklarım...
Kızlar zor erkekleri sever!
Zor erkek nedir? Kimdir?
Zor erkek denen şey, bir 'altın oran'dır!
Zor erkek, bir kızın dört isteğinden birini yapan erkektir.
Neymiş? 4/1 !
Neymiş? Yüzde yirmi beş ! (%25 !)