Karnındaki Bebeğin Kalp Atışlarını Duyamadılar
İngiltere'de yaşayan Shannen Roan o kadar kiloluydu ki hamileliğinde bebeğinin kalp atışlarını duyamayan doktorlar, bebeğin öldüğünü zannetti.


24 yaşındaki obez kadının kilosundan karnındaki bebeğin kalp atışları duyulmayınca öldüğü düşünüldü. Anneyi kurtarmak için acil sezaryene alan doktorlar, büyük bir sürprizle karşılaştı.

KALP ATIŞLARINI DUYMADILAR

Daily Mail'in haberine göre, İngiltere'de yaşayan Shannen Roan o kadar kiloluydu ki hamileliğinde bebeğinin kalp atışlarını duyamayan doktorlar, bebeğin öldüğünü zannetti. 24 yaşındaki kadın yaşadığı korkunç deneyimden sonra önemli bir karar aldı.



HAYATTA OLDUĞU ANLAŞILDI

36 haftalıkken doğum sancıları başlayan Shannen, hastaneye gittiğinde doktoru bebeğin kalp atışlarını duymadığını söyledi. Annenin yaşaması için acil sezaryene alınması gerekiyordu. Herkes annenin bile operasyondan çıkmasının zor olduğunu düşünürken George isimli bebeğin hayatta olduğu anlaşıldı.

6 AYDA 50 KİLO VERDİ

Kendisinin ve bebeğinin şans eseri hayatta olduğunu söyleyen genç kadın, hayatını değiştirecek bir karar aldı. Bir zamanlar 110 kilodan fazla olan Shannen, doğumdan sonra 6 ayda 50 kilo verdi.