Dört yıl önce balkondan düşerek ölen manken Burcu Çağlayan’ı öldürdüğü iddiasıyla aranan sevgilisinin genç kızı kadınlarla sevişmeye zorladığı iddia edildi...


SAVCI OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMADI

ANTALYA’da 4 yıl önce, bir deri mağazasında mankenlik yapan 22 yaşındaki Burcu Çağlayan, 34 yaşındaki sevgilisi İ.T.’nin beşinci kattaki evinin balkonundan düşerek öldü. Önce genç kızın intihar ettiği öne sürüldü. İfadesi alınan sevgili de serbest bırakıldı. Ancak olayın peşini bırakmayan savcı 4 yıl süren araştırmanın sonunda genç kızın intihar etmediği bulgusuna ulaştı. Sevgili İ.T. hakkında ‘kasten adam öldürmek’ten, arkadaşı M.E. hakkında ise ‘Kasten adam öldürmeye yardım etmek’ten ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açtı.

HAKKINDA YAKALAMA KARARI VAR

ANTALYA 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tanıklar dinlendi. Tanıklardan P.A., “Burcu’nun tanıdığı birileri bizi bir eve götürdü. Burcu’yu bir odaya aldılar ve yatırdılar. Ona ne yaptıklarını bilmiyorum. Beni mutfağa aldılar, zarar verecekler diye çok korktum” dedi. Tanıklardan E.K. ise, “Burcu bana sevgilisi İ.T.’nin kendisine, başka kadınla sevişmesi için baskı yaptığını ve tehdit ettiğini söyledi” dedi. Mahkeme, hakkında yakalama kararı bulunan İ. T.’nin yurt dışına çıkış yapıp yapmadığının belirlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.