REAL Madrid’in ünlü oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun İspanya’nın başkenti Madrid’deki evinin duvarında dev bir çıplak fotoğrafı yer alıyor.


Tavanı aynayla kaplı salonda bir piyano ve akvaryum da bulunuyor.


28 yaşındaki futbolcunun evini tasarlayan mimar, “Cristiano’nun evinde hayal edebileceğiniz tüm klişeler var.


İnsan niye evinde büyük bir piyano istesin?


Sanırım, bazı insanlar, çocukken kaçırdıkları gerçek olsun istiyor.


Çocukluğunda ‘Görevimiz Tehlike’deki zenginlerin evlerinde görmüş ve benim de olmalı demiş olabilir” dedi. 

 

Yeşil sahaların en çok kazanan futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo'nun, Cheshire'deki evinden sonra Real Madrid'e transfer olmasıyla yeni taşındığı bu evi çok konuşuluyor.

 
 
 

Ronaldo Real Madrid'e transfer olunca da durum değişmedi.Futbol yıldızı orada da göz kamaştıran bir evde yaşıyor.

 
 

Ronaldo'nun Madrid'deki evi modern sanat müzesini andırıyor.

 
 

Evin dekorasyonu ünlü tasarımcı Joaquín Torres'in imzasını taşıyor.

 
 

Evin sadece giriş katı 800 metrekare.

 
 

Evde 7 yatak odası, 8 banyo, bir çocuk odası bulunuyor.

 
 
 

Evin tasarımında futbolcunun adının ve soyadının baş harfleri olan C ve R'yi görmek mümkün.

 
 

Ronaldo'nun evi modern bir tarzda tasarlanmış.

 
 

Ağırlıklı olarak beyaz renk kullanılmış.

 
 
 

Geniş alanlar da çeşitli aksesuarlarla değerlendirilmiş.

 
 
 

Ronaldo'nun isim ve soyadının baş harfleri de dekorasyon unsuru olarak kullanılmış.

 

 


Evinde beş eskort kızla eğlence düzenlemesiyle magazin gündemine bomba gibi düşen, şu an dünyanın en iyi beş futbolcusu arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, özel hayatını
 İşte Portekiz’in kahramanı, Manchester’n ilahının bilinmeyenleri.

Vaftiz edildiği adıyla Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro bugün 40 milyon Pound değerinde global bir futbol yıldızı. Popülaritesi ve başarısıyla adeta takımın kendisinden önceki ’7’ numaralı yıldızı David Beckham’ın izinden gidiyor.

’Yılın Premier Lig Oyuncusu’ ve 2006’da ’Yılın Genç Oyuncusu’ seçilen Cristiano, özel hayatını gözler önüne sermekten hoşlanmıyor.



Birçokları futbolcuları sürekli dışarı çıkmaktan hoşlanan, fütursuzca para harcayan ve kadınlara düşkün tipler olarak tanır.

Bu düşünceden sıyrılmak zor; ünlü bir futbolcu olmanın yarattığı baskıyla başa çıkabilmek ve size yüklediği şöhreti taşıyabilmek de.

Çıkan son haberlerle ilgili bir yorum yapamıyorum çünkü avukatlarım yapmamamı söylediler.

Ama ne yaparsak yapalım toplumun fazlasıyla ilgisini çektiğimizi söyleyebilirim...

Çok sessiz sakin biriyim. En yakın arkadaşım olan Jose ile Cheshire’da kuşlar, sincaplar ve ineklerle komşu olduğum bir yerde yaşıyorum.

Çok az dışarı çıkarım, çok nadir restorana giderim. Yemek yapmaktan çok hoşlanırım. Boş vakitlerimde pinpon, tenis oynamayı, yüzmeyi ve müzik dinlemeyi severim. Jennifer Lopez, Ricky Martin, Bob Sinclar ve Akon’un hayranıyım. 


Geniş bir DVD film arşivim var; korku filmlerden hoşlanırım. Şarkı söylemek de hoşuma gider; hatta kız kardeşim Catia’nın üçüncü albümünde ben de şarkı söyleyeceğim.

Onunla gurur duyuyorum. Profesyonel hayatta Catia Ronalda adını kullanıyor; yani başarısının benimle bir ilgisi yok. Çok para harcayan biri değilim. Bir tane üstü açılabilir bir Bentley GT arabam var.

Tasarımcıların kıyafetlerini giymekten hoşlanıyorum ama gardırobum tıka basa dolu değil. İyi bir saatim, pırlanta bilekliğim ve birkaç yüzüğüm var. Ama paramı daha çok geleceğimi düşünerek, gayri menkule yatırıyorum.

Şu güne kadarki en büyük yatırımım ise Lizbon’da yaptırdığım ev. Medyanın çok araştırdığı biriyim ve bu yüzden özel hayatıma çok dikkat ediyorum. Özellikle de çıktığım kızlara. 


Kapımda kamp kuran bir kız var

Futbolcu olunca kızlar sizinle çıkmak için can atıyorlar. Benim de başımdan birçok ilginç olay geçti. Bunlardan biri kapımın önünde kamp kuran 20’li yaşlarında Hollandalı bir kızdı. Bahçe kapısından içeri atlayınca alarm çaldı ve kuzenim Nuno inip, onunla konuştu. Hollanda’dan beni görmek için gelen kızı ikna ederek otele yerleştirdi.

Ayak masajını severim

Kendimi beğenmiş veya görünüşüyle ilgili takıntıları olan biri değilim. En büyük zevkim ayak masajı yaptırmak; top oynadığım için ağrıyor. Başarılı olmam aynı zamanda aileme de yardımcı olabileceğim anlamına geliyordu. 33 yaşındaki ablam Elma’ya bir butik açtım, 32 yaşındaki ağabeyim Hugo’ya ise bir inşaat şirketi kurdum. Bunlar hayatımda bana haz veren şeyler oldu.