KOÇ BURCU:
Bu hafta çok başarılı olacaksınız. Ev ve aile meselelerini bir kenara bırakıp ailenize kariyerinizde başarılı olarak hizmet edin. Bu sizin yararınıza olacak. Bu önündeki engelleri kaldıracak. Ama bu başarıda çok çalışmanızın ve cesaretinizin de payı olacak.







BOĞA BURCU:
Bu hafta kaderinize daha hakim olacaksınız. İstediklerinizi kendi yolunuzla halledeceksiniz. Koşullara adapte olmaya değil onları yaratmaya hazır olun. Bu hafta mutlu bir romantik fırsat sunacak. Bekarlar için buna romantik bir buluşma diyebiliriz. Bu daha önce tanıdığınız biri olabilir. Burada peşinden koşan siz olacaksınız.





İKİZLER BURCU:
Bu hafta birçoğunuz geçen aylarda ciddi aşk ilişkilerine girdiniz. Hatta bu ilişkilerle bu hafta aniden karşılaşabilirsiniz. "İlk görüşte aşk” tarzı bir insan olacaksınız. Karşınızdaki kişinin size uygun olup olmadığını hemen anlayacaksınız. Eğer vergi, emlak veya sigorta işlerine girdiyseniz değişen koşullar bir şekilde çözüme kavuşacaklar.








YENGEÇ BURCU:
Bu hafta size ve sevdiklerinize finansal durumlarda değişiklik söz konusu. İş ortaklıklarınız ve ortak yatırımlarınız önlerinde inişli çıkışlı bir yol olsa da olumlu gelişmeler yaşanacak. Riskli işlerden uzak durun. Ebeveyn figürleri için dramatik anlar yaşanabilir. Bekarlar ciddi bir ilişkiye girmek için acele etmemeli. Olan ilişkinizin tadını çıkarın ve çok uzak erimli planlar yapmayın.






ASLAN BURCU:
Bu hafta enerjinizi yüksek tutmaya çalışın. Bu dönemde size seyahat ve eğitim fırsatları oluşacak. Sadece iş için değil eğlence içinde seyahat edeceksiniz. Öğrenciler derslerinde başarılı olacaklar. Hala sosyal zirvenizdesiniz. Hedeflerinize uzlaşmayla ulaşabilirsiniz. Diğer insanların hala sempatisine muhtaçsınız.







BAŞAK BURCU:
Bu hafta yaratıcılık yeteneği olan Başaklar bu yeteneklerindeki olumlu gelişmeyi görecekler. Her zamanki gibi inançsal boyutlarda etkisini gösterecek. İnanç dünyanızda size yakın olan kişilerin yaşamlarındaki değişikliklere tanık olacaksınız. Eğer sosyal yardım faaliyetleriyle şimdiye kadar ilgilenmediyseniz bu dönem bu faaliyetlere başlamak için çok uygun bir dönem olacak.







TERAZİ BURCU:
Bu hafta aşk ve sosyal yaşamlarınız çok hareketlenecek ve eğlenceli zaman geçireceksiniz. Sosyal iletişim yeteneğinizi en üst düzeyde kullanarak başkalarının sizi desteklemesini sağlayabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. Yeni bir araç veya evinize yeni aletler almanızı söz konusu. Bu dönemde her an eğlence, zevk ve tat bulabileceksiniz.







AKREP BURCU:
Bu hafta kariyer ve para planları, stratejileri hazırlamalı yeni yatırımlar düşünmelisiniz. Ayrıca sizin özgürlük düzleminizi sınırsız şekilde genişdi. Ancak bu durum değişecek ve haftanın geri kalan kısmında özgürce çevre koşullarını değiştirmeniz zorlaşacak. Geliriniz yüksek olacağını ve beklenmedik yerlerden paralar kazanacağınızı görünüyor.






YAY BURCU:
Bu hafta para, güç veya aşk değil mutluluğun kendisini yakalamaya çalışacaksınız. Yayların aşk için yapmaları gereken bir şey olmayacak çünkü aradıkları aşk onları nereye gitseler bulacak. Eğer ilişkiniz var ise eşiniz veya sevgiliniz sizi mutlu etmek için değişmekten kaçınmayacaklar. Ciddi aşk fırsatları çıksa bile Yaylar bu dönemde bunlarla ilgilenmeyecekler.







OĞLAK BURCU:
Bu hafta borçlarınızı ödemek, giderlerinizi kısmak, sizi maddi olarak daha da güçlü hale getirecektir. Bu dönemde siz insanlara ihtiyaç duymayacaksınız ve yaşamınızda atılım yapmaktan kaçınmayacaksınız. Bu hafta gireceğiniz ilişkiler ihtiyaçtan değil sizin ilişkiye katacağınız değerden dolayı olacak. Atılım yapma kabiliyetiniz ve yüksek kişiliğiniz sayesinde yaşamınızda istediğiniz koşulları yaratacaksınız.







KOVA BURCU:
Bu hafta insanların yaşamlarının bazı dönemlerde inançlarında olan farklılaşma normaldir ancak çevrenizdekilerin sizde olan değişikliklere alışmaları zaman olabilir. Bu nedenle biraz sabırlı davranın. İlişkileriz sınavdan geçiren gelişmeler var. İlişkide olduğunuz kişilerin bu süreçte gösterecekleri sinirli tutumları anlayışla karşılamalısınız.







BALIK BURCU:
Bu hafta arkadaş ve dostlarınızla ilgilenmeli ve onlara destek olmalısınız. Katılacağınız grup faaliyetlerinden maddi kazanç elde etme şansınız olabilir. Boşu boşuna sağlığınız konusunda vesvese yapmayın. İşveren pozisyonunda olan Balıklar pek çok çalışanlarını kaybedebilirler.