KAÇTI MI KAÇIRILDI MI ???

Kıbrıs Manşet Özel Haber


Yaklaşık 12 yıldır KKTC'de yaşam süren Alina Yörün kaçtı mı kaçırıldı mı ? Kıbrıs Manşet İstihbarat merkezine ulaşan bilgilere göre 2005 yılı Mart ayında Hamitköy'lü bir gençle evlenen ve 7 ile 11 yaşlarında bir kız diğeri erkek 2 çocuk annesi olan Alina Yörün'den 2 Haziran 2016 tarihinden beridir haber alınamıyor.



ÇOCUKLARI PERİŞAN VAZİYETTE 

Kıbrıs Manşete bilgi veren aile yakınları 2005 yılında Hamitköylü Nejmi Yürün ile evlenen aslen Moldovyalı Alina Yürün'ün 3 ay kadar önce eşinden boşanmasına rağmen daha sonra geri dönerek eşiyle birlikte yaşadığını, ancak geçtiğimiz hafta içerisinde 1 Haziran gecesi geceyarısından sonra evden ayrıldığı ve kendisinden birdaha haber alınmadığını söylüyorlar. Geceyarısı sonrası evden ayrılan Alina Yörün'ün çocukları o günden beri perişan bir vaziyette yaşam sürmekte ve ruh sağlıkları ciddi şekilde etkilenmekte olduğu iddia edilmektedir.

KAÇTI MI KAÇIRILDI MI ?


5 günden beri kendisinden haber alınamayan Alina Yörün'ün kendi rızasıyla mı evden kaçtığı yoksa ailesinin uyumasını fırsat bilerek kaçırıldığı mı noktasında bilgileri olmadığını belirten aile yakınları, eski eşinin ve çocuklarının gidebileceği heryeri aramalarına rağmen kendisinden haber alamadıkları için perişan olduklarını söylediler. Polise yapılan başvurulardan da sonuç alınamaması üzerine Kıbrıs Manşete ulaşan aile yakınları Alina Yörün'ü görenlerin enyakın polis karakoluna bilgi vermelerini talep ettiler.