Fransa'da kızının kaybolduğunu söyleyip televizyon programlarında göz yaşı döken kadının kızını öldürdüğü ortaya çıktı.

POLİSİ ARAYARAK PARKTA KAYBOLDU DEDİ

Fransa’nın Clermont Ferrand bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Cecile Bourgeon, bundan yaklaşık 4 ay önce çocuğunun parkta kaybolduğunu söyleyerek polisi aradı.

ERKEK ARKADAŞI ÖLDÜRÜP GİZLİCE GÖMMÜŞLER

Aylardır kameralar önünde gözyaşlarıyla kızını arayan annenin, 5 yaşındaki kızının ölümüne sebep olduğu anlaşıldı. Küçük Fiona'yı annesinin bağımlı erkek arkadaşı döverek öldürmüş ve gizlice gömmüşlerdi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER

4 ay önce polisi arayarak kızı Fiona parkta oynarken kısa bir süre uyuyakaldığını, uyandığında Fiona'yı bulamadığını söyleyen Bourgeon'un ifadesine polis inanmamış, şüpheleri anne ve erkek arkadaşı üzerine yoğunlaşmıştı. Zira bütün aramalara rağmen küçük Fiona’dan hiçbir iz bulunamamış, parkta yapılan incelemede tek bir tanık bile küçük Fiona’yı görmemişti.

MAHALLE SAKİNLERİ DE DESTEK VERDİ

4 aydır seferber olan mahalle sakinleri ve dernekler de küçük kızın bulunması için afişler, ilanlar, fotoğraflar bastırarak anneye destek verdiler. Kameralar karşısında sürekli ağlayan Cecile Burgeon kızının bulunması için yalvarıyor, bilgi almak üçün sürekli polisi arayarak, onların yeterince etkili çalışmadığından şikayet ediyordu.

Ancak annenin hikayesine inanmayan Fransız polisi dün anneyi sorguya aldı. Sorguda psikolojisi hayli bozuk olduğu görülen anne sonunda 5 arkadaşını davet ettikleri bir gece, erkek arkadaşının sarhoş olduğunu ve kızını döverek öldürdüğünü, ardından paniğe kapıldıklarını ve birlikte yakınlarda bir ormana gömdüklerini itiraf etti.

Mahalle sakinlerince "uyuşturucu bağımlısı ve tam bir psikopat" olarak tanımlanan erkek arkadaş Berkan Maklouf ise "Fiona hamile annesinin taklidini yapıyor ve onun gibi kusuyordu. Yine bunu yaparken bir sabah kusmuk içinde boğulduğunu gördük. Panik nedeniyle de bir yere gömdük" diye ifade verdi.

Fransız polisi hala anne Cecile Bourgeon ve 3 polis köpeği eşliğinde, orman içinde göl kenarında bir yere gömülen küçük Fiona’nın cesedini arıyor.

NTV