Avustralya'da evinde gariplikler olduğunu ve çocuk odasına yerleştirdiği kamerayla odadaki hayaletleri kaydettiğini söyleyen bir anne, ülkede tartışma konusu oldu.


Avustralya'nın Melborune şehrinin güney batısında bulunan Barongarook yerleşim bölgesinde yaşayan Jade Yates isimli kadın, bebek monitöründe hayalet gördüğünü iddia etti.



GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİKTEN SONRA İNANDI

Yates'in Facebook hesabında paylaştığı videoda küçük kızı Ruby'nin beşiğinin üzerinde ve etrafında havada süzülen küre gördüğünü söyledi. Anne Yates, havada süzülen küreye benzer bu cisimleri görene kadar hayaletlere inanmadığını belirtti. Küçük kızı ve kendisinden başka hiç kimsenin olmadığı esnada odanın kapısının kapandığını da açıklamalarına ekleyen kadın, "Korkudan ödü kopmuş bir anne" yorumu paylaştı.


"YETİŞKİN HAYALET NAZİK BİRİNE BENZİYORDU"

Yates yorumlarda; "Ruby'den büyük, oturabilen ve ayakta durabilen bir bebek gördüm. Hayalet bebeğe eşlik eden bir de yetişkin hayalet vardı. Hayaletleri hiçbir zaman kötü ruhlar olarak değerlendirmedim. Yetişkin olan hayalet, dikkatle izleyen, nazik birine benziyordu" satırlarını yazdı.


İDEOLARI 2,5 MİLYON KEZ İZLENDİ

Yorumcuların kimileri yaşlı bir kadının yüzünü gördüğünü iddia etti diğer bir kısmı da daha genç bir kadın yüzü gördüklerini belirttiler.

Bazı yorumcular ise o evde daha önce ölmüş birilerinin hayaletleri olabileceğini iddia edince, Yates şu an yaşadığı evde, daha önce yaşlı bir adamın ölmüş olduğunu açıkladı. Facebook sayfasında hayaletlere ait iki video paylaşan Yates'in videoları yaklaşık 2.500.000 kez izlendi.



Jade Yates'in küçük kızının çocuk odasını izlediği monitöründeki hayalet görüntüsü:















..............