Geçtiğimiz günlerde Çamlıbel-Girne Anayaolunda (Geçitköy Virajları) meydana gelen kazada yaşamını yitiren Kamil Göktepe'nin eşi Tamay Göktepe, evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; evinde rahatsızlanan Göktepe, ailesinin ambulans talebi üzerine Cengiz Topel Hastanesi'ne, oradan da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tamay Göktepe yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı... 

Göktepe’nin içtiği öksürük şurubundan etkilendiği tahmin ediliyor. Ne kadar şurup içtiği, nasıl etkilenmiş olabileceği Göktepe’ye yapılacak otopsiden sonra belli olacak. Polisin, intihar olasılığı üzerinde de durduğu öğrenildi.

40 günlük bebekleri vardı...

Göktepe çiftinin 40 günlük bir erkek çocuğu ve 8 yaşında bir kızları vardı. Güzelyurt Mahkemeleri’nde memur olarak çalışan ve eşini kaybetmenin derin acısını yaşayan Tamay Göktepe’in ölümü de ailesi, sevenleri ve Güzelyurt sakinlerini şoke etti.



Bir kaza ve yok olan bir aile…

Çamlıbel-Girne anayolunda 8 Mart 2017 tarihinde meydana gelen trafik kazasında taş yüklü bir kamyon ile Van aracın yüz yüze çarpışması sonucunda 48 yaşındaki Van sürücüsü Kamil Göktepe hayatını kaybetmişti.

Kaza, Türkmenistan uyruklu 32 yaşındaki Jeyhun Babayev’in yönetimindeki GK 431 plakalı kaya yüklü kamyon ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada, sağa meyilli virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağına geçerek karşı istikametten gelmekte olan Kamil Göktepe yönetimindeki NT 461 plakalı Van araç ile çarpışması sonucu gerçekleşmişti. Kazada ağır yaralanan NT 461 plakalı Van araç sürücüsü Kamil Göktepe, kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Karaağaçlı olan ancak Güzelyurt’ta yaşayan dülger ustası Göktepe’nin ölümü sevenlerini yasa boğmuştu.

Güzelyurt, hem Kamil Göktepe’ye hem de eşinin acısına dayanamayarak vefat eden eşi Tamay Göktepe’ye ağlıyor.