1. Zeka: Görünüşten sonra gelen en önemli unsurdur bu. Erkekler zeki, düşüncelerini savunabiler ve net olarak ifade edebilen kadınları sever. Çoğu kendi gibi düşünen kadınlarla konuşmayı sever.

 

Erkekler tartışmayı sever ve eğer onlara düşüncelerinizi kabul ettirebilirseniz ya da en azından saygı duymalarını sağlayabilirseniz, kalbinin derinliklerine giden yol da açılır.

2. Güler yüz: Bir erkeğin esprilerine gülerseniz sizi daha yakından tanımak isteyecektir. Etrafınızla ve kendinizle dalga geçebildiğinizi ve onunla birlikte gülebildiğinizi anladığında sizinle daha çok vakit geçirmek isteyecek. Kendinize gülebilmeniz ve kendinizle alay edebilmeniz (aşırıya kaçmadan) özgüveninizin de işaretidir ve sizi daha da çekici kılar.

3. Kendine güven: Kendi düşünceleriniz olduğunda ve bunları savunabildiğinizde, önceki maddede söylendiği üzere kendiniz dahil herşeyle alay edebildiğiniz güce sahip olduğunuzda size hayranlık duyacak!

4. Destekleyici olmak: Erkekler kendilerini destekleyen, olumlu yönde teşvik eden kadınlara ihtiyaç duyar. Hedeflerine ulaşabilecek yeteneğe sahip olduklarını hatırlatan, güç verici bir sese ihtiyaçları vardır. İşler yolunda gittiğinde bunu hayatlarına sihirli bir dokunuş olarak kabul edip minnettar bile olabilirler… Onun hayallerini desteklediğinizi, hedeflerine doğru giderken ayağına dolanmayacağınızı bilmesini sağlayın.

5. Hoşgörülü olmak: