OMURU KİLİTLENDİ

İngiltere'de, ikisi de evli olan bir çift, yersizlikten mi, densizlikten mi, kesin bilinmiyor, kaçamak yapmak için en uygun mekan olarak otomobili seçti. Ancak araba hayli küçük ve dardı. Mekandaki bu sorunlar, beklenmedik bir kazaya neden oldu. Adamın omurunda birdenbire bir kilitlenme meydana geldi. Hiç hareket edemeyen adam, koltukta kaskatı kaldı. Hareket ettiğinde çok büyük acı çekiyordu. Böylesine ‘‘uygunsuz'' durumdaki çifti, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın kaportasını keserek kurtarabildi. Adam hastaneye kaldırılırken eşini aldatan kadın, olaydan sonra ‘‘Arabasının başına gelenleri kocama nasıl açıklayacağım'' diye dövündü. 

BATMAN ZOR DURUMDA


50 yaşındaki bir İtalyan, 26'lık sevgilisini ‘‘Batman'' kılığına girerek etkilemek istedi. Kart çapkın, genç sevgilisini ellerinden karyolanın parmaklıklarına kelepçeledi ve gözlerini bağladı. Batman kılığında gardırobun üstüne çıkıp, oradan sevgilisinin üzerine atlamayı tasarlıyordu. Hayali hayli geniş aşığın planları tutmadı. Dolabın üzerinden yere çakıldı ve bayıldı. El ve gözleri bağlı genç sevgili, saatlerce ‘‘imdat'' diye bağırdı. Sonunda eve gelen polis ve itfaiye ekipleri, ‘‘ne olduğunu anlamak'' için çok çaba sarfetti.

ARABADA AŞK ÇOK ZOR

Genç bir çift, otomobil içinde aşk yapmak için Roma'nın karanlık parklarından birini seçti. Sevişmenin en ateşli anında adamın bacağı, vitese çarptı. Çift, kendinen geçmişçesine sevişirken araç yavaş yavaş hareket etmeye başladı ve gitgide hızını artırarak yokuşun aşağısında tıkabasa dolu bir fast food dükkanından içeri girdi. 

KEMİK KIRAN AŞIKLAR

Birlikte olmak için artık sabrı kalmayan bir İngiliz çift, düğün gecesini beklemek istemedi. Bekarlığa veda gecesinin hemen bitiminde ihtirasla birbirlerine saldıran çift, işi öylesine ileri götürdüler ki, 29 yaşındaki kadının sevişme sırasında kasık bölgesindeki kemikleri kırıldı. Genç kadın, ertesi günkü nikah törenine ancak tekerlekli sandalye ile katılabildi.