Dik Göğüsler Sizi...

Zamanla yerçekimine yenik düşen ya da aşırı kilo alıp verme, hamilelik sonra gibi sorunlardan kaynaklanan meme sarkması estetik olmayan görüntüsü yüzünden kadınların başlıca sıkıntılarından biridir. Meme dikleştirme operasyonları yaşadığınız tüm sorunları gidermek ve gerekirse göğsünüze yeniden şekil verme yöntemlerine başvurularak estetik bir görüntü kazandırılabilir.



Göğüsleriniz sıkılığını kaybettiyse ya da meme uçlarınızın açısı değiştiyse meme dikleştirme operasyonu ile tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Meme dikleştirme ameliyatları iki türlü hasar görmüş meme yapısına çözüm getirir. İlki göğüsleri yerinde tutamayacak kadar zayıflamış bağ dokusu için idealdir. İkinci meme yapısı da hamilelik ve kilo kaybından oluşan gevşemenin verdiği sarkmalardan kaynaklanan yapıyı onarmaya yönelik yapılacak müdaheledir. Sarkmaları ortadan kaldırmak için göğüse yeni bir form ve hacim kazandırmak için bir takım teknikler uygulanır. Bu teknikler yoluyla deri fazlası alınır, meme ucu ve areola yukarı daha genç bir forma taşınır. Kimi durumda memenin kazandığı yeni boyuttan dolayı meme küçültme yoluna başvurulur.



Meme dikleştirme ve implantlar

Meme dikleştirme ameliyatları sahip olunan dokunun artmasına bir katkıda bulunmaz. Bu yüzden pek çok kadın göğüs büyütme ile dikleştirme operasyonlarında implant seçeneklerini de bilmek isterler. Emzirme sonrası ya da zamanla oluşan doku kaybının yerine koyulabilmesi ve meme boyutlarının ileriye dönük korunması adına silikon implantların doğru seçimi önemli rol oynar. Plastik cerrahınızla sizin için en uygun ebatları detaylıca konuşarak belirleyebilirsiniz.