Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Kendinizi daha etkili ve rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Öne çıkmak istediğiniz konularda şansınız kadar bu becerinize de güvenebilirsiniz. Sanatsal uğraşlarınız başarı kazandırabilir. Zevkler ve eğlence için karşınıza pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Ancak paranızı harcama konusunda biraz daha ölçülü olmanız gerekebilir.


Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs) 

Bugün eve ve aileye dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Özellikle baba ve babaya ait mülklerle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Ailenizin geleceğini sağlama alacak maddi yatırımlara dair bazı fikirleriniz olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için uygun bir gündesiniz. Girişimlerinizle ilgili ailenizin desteğini alabilirsiniz.


İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde gerek iş gerekse yakın çevrenizle pek çok görüşme yapabilirsiniz. İşe dair konularda zekanızı ve tecrübenizi gösterebilme imkanı bulacaksınız. Sözleşme ve anlaşmalara dair olumlu gelişmeler gözüküyor. Ticari alanlarda karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Kardeşlerinizle olan iletişiminiz artacak.


Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bugün başkalarından destekler ve para konularında olumlu gelişmeler gözüküyor. Önemli projeleriniz destek görebilir. Özellikle yüz yüze görüşmeleriniz oldukça başarılı geçebilir. Parasal birikimlerinizi arttıracak bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Alım satımla ilgili uğraşlarınızda güzel haberler alabilirsiniz.



Aslan Ateş + Sabit  (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün kişisel hassasiyetler ve ilişkiler konuları öne çıkabilir. İlişkinizde yenilenme ve değişim isteği duyabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak için son derece uygun bir gündesiniz. Hassasiyetlerinizi rahatça dile getirebilirsiniz. Sağlık konularında yeni kararlar gözüküyor. Yeni planlarınıza uyma konusunda oldukça kararlısınız.


Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül) 

Gizlilik ve gizli düşmanlar konularında hareketlilik yaşanabilir. Gizli düşmanlarınız rekabeti sıkı tutacak. Sizden gizlenenleri öğrenme çabalarınız sonuçsuz kalabilir. Ancak düşüncelerinizi paylaşırken açık ve net olmanız size avantaj kazandıracak. Üstelik sorunların üstesinden gelmek düşündüğünüzden daha kolay olacak.


Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim) 

İşe dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi dile getirmeye bakın. Çalışmalarınız için gerekli desteği bu sayede bulabilirsiniz. Ayrıca yeni projeler yerine elinizdeki işleri tamamlamaya öncelik vermelisiniz. Çünkü bazı projelerinizden yana maddi kazançlar gözüküyor.


Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım) 

İş ve hedefler konularında ilerleme sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle üstlerinizle yapacağınız görüşmeler olumlu geçebilir. Düşünce paylaşımları konusunda son derece uygun enerjiler söz konusu. Girişken olmak size kazandıracak. Gün içinde anneye dair gelişmeler olabilir. Neşeli ve keyifli zaman geçirebilirsiniz.


Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık) 

Bugün öğrenme ve anlama konularında zihniniz ve algılarınız son derece açık olacak. Tanıtım, medya ve PR faaliyetleriniz açısından verimli bir gün geçirebilirsiniz. Bilgili ve otoriter kişilerden yardım alabilir, sosyal alanda daha başarılı olabilirsiniz. Akademik alandaki çalışmalarınızla dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.


Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak) 

Parasal konularda yenilenme ve kendini aşma temaları öne çıkıyor. Kendi girişimlerinizin önünü açacak ani değişiklikler olabilir. Daha güçlü bir finansal yapı kurmanızı sağlayacak görüşmeler yapabilirsiniz. Ortak paralarınız ve yatırımlarınıza dair hareketlilik gözüküyor. Mali konularda uzman kişilerden tavsiye alabilirsiniz.


Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat) 

Anlaşmalar ve hukuki işlerinize dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gerek mahkemeler olsun gerekse anlaşmazlık yaşanan başka işlerinizde olumlu sonuçlar almanız mümkün gözüküyor. Öte yandan evliliğinizdeki paylaşımları arttıracak ve beraberliğinizi canlandıracak enerjiler içine girebilirsiniz.


Balık Su + Değişken  (20 Şubat – 20 Mart)

Keyifli ve rahat bir gününüzdesiniz. Bu olumlu hava iş ortamınıza da yansıyacak. Gerek üstlerinizle gerekse çalışma arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız artacak. Elinizdeki işlerin kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Sağlığınıza dair planladığınız kontrolleri yaptırmak için son derece uygun bir gündesiniz.