Brezilya Tipi Popo Kaldırma Estetiği Nedir?


Güzel kalçalara sahip olmak herkesin en büyük hayali. Özellikle de Brezilya tipi ve Latin kalçalara… Beyonce ya da Kim Kardashian kalçası isteyen soluğu ünlü Plastik Cerrah Op.Dr. Fatih Dağdelen’de alıyor.

Op.Dr. Fatih Dağdelen, duruma göre liposuction, yağ enjeksiyonu ya da popo implantı uygulamasıyla heykel gibi şekil veriyor kalçalara. Latin kalçalara sahip olmak artık çok kolay, üstelik aynı gün içinde işe bile dönebiliyorsunuz.

Popo kaldırma ameliyatı için ülkemize gelen çok sayıda turist var, Op.Dr. Fatih Dağdelen, tecrübesi, uzmanlığı ve uygun fiyatlarıyla Türkiye’yi dünyanın en cazip estetik merkezi haline getiriyor. Farklı ülkelerden çok sayıda turist Op.Dr. Fatih Dağdelen’le güzelleşiyor.

Kalça nasıl kaldırılıyor?

Kalçadan yağ alınarak

Liposculpturing denilen bu yöntemle kalça tıpkı bir heykel gibi düzeltilip yeniden şekillendiriliyor. Kalçadaki fazla yağlar alınıp eksik tarafa aktarılıyor.

Vücudun başka bölgesinden yağ alınarak

Kalçada transfer edilecek kadar yağ yoksa karın bölgesi ya da başka bölgedeki fazla yağ alınıyor. Üstelik aynı gün içinde işe bile dönülüyor.

Dolgu maddeleri kullanılarak

Liposuction yaptırmayıp sadece kalça estetiği yaptıracak olanlara uygulanıyor. Dolgu maddeleriyle kalça şekillendiriliyor.

Kalçayı kaldırma ameliyatı yaparak

Eğer kalçada çok fazla sarkma varsa popo germe işlemi yapıldıktan sonra kalça dolgunlaştırılıyor.

İmplantlapopoyo büyüterek

Poposunun küçüklüğünden şikâyetçi olan kişilere ameliyatla kalçaya implant yerleştiriliyor. Özellikle poposu düz olan ve arkaya doğru çıkıntısı olmayan kişiler için uygun. Popo implantı, meme implantına göre daha sert, oturup kalkarken asla bir şey olmuyor. Ve sadece bir hafta içinde de iyileşiliyor.