Bakıcı Nasıl Uyutuldu?

 Görüntülerde bakıcının bir şey verdiği bebeğin hızla uyuduğu göründü.

Ünlü işadamı Enis Pekuysal ile eşi Nergis Pekuysal, daha önce çok zor uykuya dalan 10 aylık oğulllarının bakıcısı hemşire Özgür U.’nun elinde hızla uyumasından şüphelendi. Çift, eve kamera kurdurdu. Şaşırtan olay çiftin, kamera sisteminde çekilen görüntüleri seyretmesi ile ortaya çıktı. Görüntülerde bakıcı bebeğe bir şey veriyor, ardından bebek uyuyakalıyordu.

‘TAHLİL BEKLENİYOR’


Pekuysal çifti konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: ‘’Bizim bebeğimiz çok hareketli ve ortalama yarım saatte uyutabiliyorduk. Videolarda bakıcı Özgür U., sırtı kameralara dönük, kucağında oğlumuz hareketliyken bir şey veriyor ve bir dakika içinde bebeğin başı bakıcının omzuna düşüyor ve narkoz yemiş gibi bayılıyor.

 

Bakıcı bebeği hemen sırtına atıp, yatağa koyuyor. Görüntüleri incelediğimizde şok olduk ve bakıcının geçmişte de uyuturken sert bir yöntem kullandığını fark ettik. Bebeği de hemen doktora kontrole götürdük.

 

Tahliler yaptırdık ve şimdi sonuçlarla birlikte kötü muamele suçlaması ile şikâyetçi olacağız. Bakıcıya sorulduğunda; ‘Başka biri vermiş olabilir’ diyerek suçu başkasına atmaya çalıştı.”