KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Kişisel yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bu yönde kişiliğinizin dikkat çekici yönlerini kullanabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken, duygusal alanda daha duyarlısınız. Pek çok konuda kendinizi daha içi anlatabilirsiniz

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Belki bazı elde olmayan koşullar yüzünden bazı talihsizlikler gündeme gelebilir. Ancak bunu bir kişilik problemi olarak görmemelisiniz.

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün arkadaşlıklar ve yeni projeler üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız fikirler de önemli sayılır.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Kişisel konulara zaman ayırmakta fayda var. Ancak bugün kafanızı belirli konulara takarak oldukça ısrar da edebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ve bu arada başkalarından yeni şeyler öğrenebileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı alanda yeniliklere açıksınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün belki siz de aşırı hassasiyet yaratabilecek bir konu ile ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Ev, yerleşimle ilgili işler aniden değişebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün evlilikle ve eşinizle ilgili işlere daha duyarlı yaklaşabilirsiniz. Aynı zamanda yeni haberler şaşırtıcı da olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Hafta sonu olmasına karşın boş durmamalısınız. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilecek fırsatlara da açık durmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek elinizde. Özellikle kişisel özgürlüğünüzü daha iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kendinizden daha çok söz ettirebileceğiniz imkanlar var. Ancak bunun için daha çok cesaret de göstermeniz gerekebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kısa yolculuklar, ziyaretler ve görüşmeler gündemde. Aynı zamanda arkadaşlarınızla yeni şeyler yapmak isteyebilirsiniz.