19 ŞUBAT 25 ŞUBAT HAFTASI ZOR BİR HAFTAYA HAZIRLIKLI OLALIM

Doğal afetler, kazalar olabilir. Pazartesi günü bereket açısından iyi bir gün. Salı günü sürpriz haberler dünya ile ilgili olumsuz haberler alınabilir. Çarşamba günü daha dingin ve sakin bir gün ,imzalar antlaşmalar açısından uygun, ilişkiler açısından da rahat bir günde olacağız. Perşembe günü mali konularda karamsar olabiliriz. Piyasalarda karışıklıklar çıkabilir dikkat. Cuma günü ise daha dikkatli olmak gerekiyor. Tartışmalar yüksek boyutlara çıkabilir. Aşırı stres yapabiliriz. Keza bu enerjiler cumartesi pazar ve pazartesi günleri içinde devam edecektir. Mümkün olduğu kadar sakin olmalı,  olayların üstüne gitmemeliyiz. Akışta kalmalı ve bu etkileri mümkün olduğunca kabul etmeliyiz. Aksi takdirde büyük zararlar görebiliriz.

Güneş tutulmasının zorlu etkilerinin olduğu bu haftayı rahat geçirebilmek için nefes çalışmaları ve meditasyon yapmak enerjimizi rahatlatacaktır. Yeni aya girilen bu günlerde şu soruların cevaplarını bulmaya gayret etmeliyiz.

Hayatımda daha çok ne olmasını istiyorum?

Hayatıma daha çok neyi çekiyorum?

Bu zor günleri ve sorunlu durumu aslında nasıl yaşamak istiyorum?

Beni engelleyen durum nedir?

Bende hangi özellikler olsa istediğim şartlar gerçekleşir?

Ben nasıl olursam bu durum düzelir?

Niyetimizin olmasını dileyip, derin nefesler alarak oluşturduğumuz enerji dileklerimize katkıda bulunacaktır. Olayları ve insanları Sevgiyle kabul edip, sevgiyle serbest bırakarak üzerimizdeki gerginlikleri atabiliriz.

SEVGİYLE KALIN.

Size özel burç yorumları için hakigokyuzu@gmail .com adresimden bana ulaşabilirsiniz

KOÇ BURCU(21 Mart-21 NİSAN)

Bu hafta çalışma azminiz oldukça yükselecek. Perşembe gününden itibaren uğraşlarınız biraz daha yavaşlayacak. Doğanız gereği oldukça tutkulu ve özgürlüğünüze düşkün insansınız. Duygusal anlamda kendinizi sorgulayacağınız bir hafta olacak bilhassa pazartesi günü enerjik olacaksınız. Perşembeden  sonra sakin olmaya dikkat edin.

BOĞA BURCU(21 NİSAN-20MAYIS)

Uzun zamandır çok yoruldunuz. Şimdi ise etrafınızdaki fırsatları değiştirme ve yakalama vakti. Çarşamba günü anlaşmalar için uygun bir gün. Venüs’ün konumu aşk hayatınızda hareketlenmelere yol açabilir. İlişkilerde kıskançlık olabilir. Perşembeden sonraki günlerde sakin olmaya çalışın.

İKİZLER BURCU(21 MAYIS-21 HAZİRAN

Etrafınızdaki insanlar bu hafta üzerinizde baskı yapmaya çalışacaklar. İş hayatınıza dikkat edin size zarar verebilirler. Venüs’ün hareketi arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmenizi sağlayabilir. Ayrıca aşk hayatınızdaki elektriklenmeye karşı dikkatli olun .Perşembe sonrası sakin olmaya çalışın.

YENGEÇ BURCU(22HAİRAN -22TEMMUZ)

İş yerindeki ciddi tutumunuz sizi yorabilir. Bu hafta biraz akışta kalmaya çalışın .İlişkilerinizde ufak tartışmalardan kaçının. Hafta sonuna doğru birbirinize daha yakın olmayı isteyeceksiniz. Perşembeden sonra sakin olmaya çalışın.

ASLAN BURCU(23TEMMUZ-23 AĞUSTOS)

Bu haftaki yüksek enerjiniz birlikte çalıştığınız insanlara da güç verecek. Ruhunuzun canlandığı bir hafta geçireceksiniz. Finansal işlerinizde büyük dikkat gerektiriyor. Ayrıntılara dikkat edin. İlişkilerinizde  Çarşamba günü rahat etkiler var .Bu hafta güzel karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Perşembeden itibaren sakin olmaya çalışalım.

BAŞAK BURCU(24 AĞUSTOS-21EYLÜL)

Bu hafta işinizle ilgili ve günlük uğraşlarla ilgili pazartesi ve çarşamba günlerini iyi kullanın. İlişkilerde her zaman kabullenici ve affedici olmamalısınız. Karşı cinsinde gereken fedakarlıkları yapması gerekir. Çarşamba günü uygun şartlar mevcut. Perşembe gününden itibaren mümkün olduğunca sakin olmaya çalışmalıyız.

TERAZİ BURCU(24 EYLÜL-23 EKİM)

Yeniliğe ihtiyacınız olduğu bir haftaya giriyorsunuz. Biraz değişiklik yapıp yeni mekanlar deneyip, yeni insanlarla tanışmaya çalışın. İlişkiler de daha hareketli zamanlar geçirmek istiyorsunuz. Hafta sonu kısa bir seyahat yaparsanız size ve partnerinize oldukça faydalı gelecektir

AKREP BURCU(24 EKİM -22 KASIM)

Hareketli bir haftaya giriş yapacaksınız. Anlık karşılaşmalar sizi şaşırtacak. Hafta sonundan itibaren harcamalarınıza dikkat edin. İlişkilerde hafta sonuna doğru kısa bir seyahatte ya da  bir arkadaş toplantısında yeni tanışacağınız biriyle güzel bir ilişki başlayabilir.

YAY BURCU(23 KASIM-21 ARALIK)

Haftaya enerjik etkilerle başlıyorsunuz. Bu enerjiniz çalışma arkadaşlarınızı da motive edecek. İlişkilerde bazen çekingen kalabiliyorsunuz. Ama bu hafta kendinizi akışa bırakın .Perşembe gününden itibaren güvendiğiniz arkadaşlarınızla ve sizi mutlu edecek yerlerde zaman geçirmeye çalışın. Biraz kendinizi dinlemeyi bırakın, eğlenmeye bakın.

OĞLAK BURCU(22ARALIK-22OCAK)

Bu haftaya işlerinizi yoluna koymak adına şanslı enerjilere sahipsiniz. Perşembe gününe kadar elinizdeki işleri tamamlamaya çalışın .İlişkilerde her şey gibi siyah ve beyaz olmaz, grilerde olur. Yani değer verdiklerinize sevdiklerinize biraz daha anlayışlı olmaya çalışın. Ve onlara sevginizi gösterin. Perşembeden sonra sevdiğiniz dostlarınızla olmaya çalışın.

KOVA BURCU(21 OCAK-21 ŞUBAT)

İş yerinizde bu hafta sorumluluk sahibi olmaya çalışın. Hafta sonuna doğru ufak tefek tartışmalar olabilir. İlişkilerinizde bu hafta sonu partnerinizle birlikte değişik mekanlara değişik ortamlara girin. Yakın arkadaşlarınıza ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızı anlatıp onlardan fikirlerini alınız. Bu fikirler size yardımcı olacaktır.

BALIK BURCU(22ŞUBAT-20MART)

Bu hafta uzun süredir işyerindeki problemleri çözmek için çok uygun, sakin düşünün. İlişkilerle ilgili birçok gezegen burcunuza hareket etmeye başlayacak. Bu da size tutkularınızla ilgili güç verecek. İsteklerinizi söylemekten çekinmeyin. Gökyüzünde büyük destek var. Bu hafta içinizde büyük enerjiler yoğunlaşacak .Bu enerjilerden faydalanmaya çalışın.

Size özel yorumlar ve astrolojik danışmanlık için facebook Hakan Caldıran veya [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın.