KOÇ BURCU 

Haftanın son iş günü işinizle ilgili konularda sorumluluğunuz dışındaki olaylarda dahil olmamanızda fayda var. İşinizde gergin bir gün ve sizi zora sokacak gelişmeler yaşanabilir. Siz üzerinize düşeni yapın ve yaşanan gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Özel yaşamınızda bugün karşılaşacağınız tanışacağınız biri kalbinizi heyecanla sarabilir.

BOĞA BURCU 

Bugün iş hayatınızda yenilenmeniz ve olumlu yönde yapılanmalar gerçekleştirmeniz için iyi bir gün. Atacağınız adımlar sizin için önemli dönüşler sağlayabilir. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konular araç kullanırken dikkatli olmak ve diğer sürücülerle tartışma içine girmemek. Bir anda öfkenize yenilerek geri dönüşü olmayan sıkıntılı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Önem vermeniz diğer konuda sağlığınızı ihmal etmemek.

İKİZLER BURCU

Bugünlerde yakın çevrenizin etkisiyle bir takım yeni kararlar almak zorunda kalabilir ve hayatınızdan kimi insanları çıkarma kararı verebilirsiniz. Kararınızı uzun uzun düşünmeden ve size ait olmadan vermemelisiniz. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. Parasal konularda beklentilerinize bugünlerde olumlu cevap alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 

Bugün iş hayatınızda yaşanacak kimi gecikmeler maddi beklentilerinizin önünde bir engel değildir en fazla birkaç gün sonra her şey düzelecektir. Bugünlerde insanların zihninden geçenleri okuyabilecek kadar güçlü sezgilerinizin olacaktırBu durum ruhsal olarak biraz yorucu olsa da bu manevi gücü akıllıca değerlendirmelisiniz. Fark edemediğiniz bir çok şeyin iç yüzünü kavrayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kontrolleri ihmal etmeyin.

ASLAN BURCU 

Bugün özellikle iş hayatınızla ilgili konularda cesur olun ve kendinizi işinizle en iyi şekilde ifade etmeye çalışın. Eleştirilere ve kıskançlıklara açık olmalı manevi yönünüzün kuvveti sayesinde de kendinizi korumalısınız. Bugün kabul görmesini istediğiniz düşünce ve projelerinizi insanların beğenisine sunabilir ve istediğiniz tepkileri alabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili partnerinizin yeni bir mekan teklifi olabilir, iyi düşünün.

BAŞAK BURCU 

Bugün işinizle ilgili konularda daha sabırlı ve hoşgörülü davranmanızda fayda var. Bu tutumunuz size bir çok yeni kapının açılmasını sağlayabileceği gibi sizin aleyhinize olan konularında düzelmesine yardımcı olacaktır. İnançlarınız emekleriniz sizi maddi manevi zenginleştirecek. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu tartışmak için yer arayan kişilere karşı savunmasız kalmanız olmalı.

TERAZİ BURCU 

Hafta boyunca yoğun bir tempo içerisindeydiniz. Bugün artık kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Uzun zamandır başkalarının sebep olduğu problemlerle uğraşıp kendinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Artık kendinizi şımartmanız için fazlaca nedeniniz var. Partnerinizin de bir süredir sizin ilginize ihtiyacı var. İyi bir tatil ilişkinize de iyi gelecektir.

AKREP BURCU 

Bugün işyerinde sakin ve dikkatli olmanızda fayda var. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz evet ama işinizde hiyerarşi olduğunu unutmayın. Parasal konularda yaşadığınız sıkıntılara çözüm bulmak öncelikle hesaplı davranmaktan geçiyor. Daha planlı olmak çözüm için önemli bir yöntem. Özel yaşamınızda ise ani kararlar vermekten uzak durun.

YAY BURCU 

Bugünlerde iş hayatınızda yaşanacak tartışmalar önümüzdeki günlerin gergin geçeceğinin işareti. Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Maddi konularda ise oldukça şanslı bir gündesiniz.

OĞLAK BURCU 

Bugün duygusal sorunlar nedeniyle işinizde huzursuz bir gün geçirebilirsiniz. Eğer siz zorlu bir ilişkinin içindeyseniz ve bu ilişkiye kendinizi mahkum hissediyorsanız duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Özellikle sorunların tek taraflı çözülemeyeceği gerçeğini görmemekte ısrarcı olan partnerinizle şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. Olabildiğince sakin kalmaya özen gösterin.

KOVA BURCU 

Bugünlerde işinizle ilgili aksayan konular sizi de bir hayli yorabilir. Yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmek doğru yolu bulmanızda size yardımcı olabilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili sorunlar da baş gösterebilir. Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmeli ve özellikle bu günlerde yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz.

BALIK BURCU 

Bugün iş hayatınızda sıkıntılı bir gün olabilir. Yeteneklerinize güvenin ve sadece yapmanız gerekenlere, isteklerinize odaklanın olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. Bugün enerjinizi özellikle aile hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz huzuru elde edersiniz. Özel hayatınızda ise karamsarlığa yer vermemeye özen gösterin.