KOÇ BURCU 

Bugün özellikle iş hayatınızda değer verdiğiniz arkadaş ve dostlarınızın yakınında bulunan kişilerin kıskanç tavırları ve iğneleyici sözleri karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizlerde bu tarz davranışlara sessiz kalacak insanlar değilsiniz. Sözlerinizle karşınızda ki insanlara iyi bir ders verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise sizi bekleyen bir haber sizi bekliyor.

BOĞA BURCU 

İş yaşamınızda daha fazla sorumluluk alacağınız ve ön planda olacağınız günler sizi bekliyor. Tüm yetenek ve bilgi birikiminizi konuşturma zamanıdır şimdi. Bugün tanışacağınız insanlardan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz sizi bir adım öteye taşıyacak her teklifi değerlendirmeli kabul ederek ilerlemeye devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise partnerinizin yaşadığı iş stresinin hırsını sizden çıkarmaya kalkması canınızı sıkabilir.

İKİZLER BURCU

Bugün stresli bir gün sizi bekliyor. Partnerinizden kaynaklanabilecek parasal sorunlar yüzünden yaşanabilecek problemler canınızı bir hayli sıkabilir. Bilmediğiniz borçlar zamanında yapılmayan ödemelerin ortaya çıkması nedeniyle büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Sorunların iş yaşamınızı etkilememesine dikkat etmenizde fayda var.

YENGEÇ BURCU

Bugünlerde tüm iyi enerjiler sizinle birlikte. Her işinizde şansınız yaver gidecektir. Hangi konuda zorluklar yaşıyorsanız adeta mucizevi çözümlerle karşılaşacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Akşam saatlerinde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Özel yaşamınızda ise başkalarının sebep olduğu sorunlar söz konusu olabilir, dikkatli olmalısınız.

ASLAN BURCU 

Bugün sizin gergin bir gün. Sakin kalmaya özen göstermeniz sizin için faydalı olacaktır. İş ve özel yaşamınızda yaşadığınız olayları olduğu gibi değerlendirerek öfkeli davranışlar içinde bulunmamalısınız. Bir anlık tahammülsüzlük size pahalıya mal olabilir. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların zihninizi meşgul etmesine izin vermeden, gerçekçi davranmalı ve sakinliğinizi korumalısınız.

BAŞAK BURCU 

Bugün komşuluk ya da dostluk ilişkilerinize dikkat. Uzun zamandır iletişim içerisinde bulunduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise beraberliği partnerinizin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

TERAZİ BURCU 

Bugünlerde işinizle ilgili konularda adımlarınızı dikkatli olmanızda yarar var. Önemli kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz. Biraz daha beklemede kalmalı düşüncelerinizi netleştirdikten sonra karar almalısınız. Özel yaşamınız da ise ilişkinize zarar veren davranışlarınızdan uzaklaşacak ve kendinize öz eleştiride bulanarak doğru yaklaşımlarda bulunarak sorunlarınızın üstesinden gelebileceksiniz.

AKREP BURCU 

Bugün işinizde yaşanan sorunlardan kaynaklı siz de gergin bir gün geçirebilirsiniz. Konu sizinle ilgili olmasa da çözümcül tavırlarınızla ortamı rahatlatmanız mümkün olabilir. Özel yaşamınızda ise sıradan ve çok doğal bir meseleden çıkarılan bir tartışma canınızı sıkabilir. Partnerinizle sağlıklı bir iletişim kurmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kredi kartı harcamalarına dikkat.

YAY BURCU 

Bugün iş yaşamınızla ilgili konularda yeni şeyler keşfederek kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Eğitiminizle ilgili de önemli gelişmeler söz konusu yarım kalan eğitiminizi tamamlayabilir öğretmenlerinizden göreceğiniz destekle zorlukları aşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise partneriniz tarafından kıskançlık ve suçlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz sakin olun ve öfkeye kapılmayın.

OĞLAK BURCU 

İş hayatınızda şanslı bir gündesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz ödüllendirme sizi bekliyor. Hakedilmiş bu ödül için sizi kıskananlar olabilir, kaygılanmayın. Sizi sevenler zaten yanı başınızda olacaktır. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Anlık öfkeler farklı arayışlar içine girmenize sebep olabilir, sakin olmalısınız.

KOVA BURCU

Bugün keyifli bir gün sizi bekliyor. Yüksek enerjinizle hayata daha olumlu yaklaşımlarda bulunacak ve kendinize öz eleştiri de bulunarak düşüncelerinizi iyileştireceksiniz. Özel yaşamınızda gerçekten güven duyduğunuz kişilerden gelecek fikir ve öneriler partnerinize olan yaklaşımınızı çok olumlu bir yönde değiştirebilir. Kendinize olan güveniniz ve yükselen farkındalığınız doğru kararları kolaylıkla almanızı sağlayacak.

BALIK BURCU 

Bugün iş yaşamınızla ilgili konularda yaşanacak tartışmalar nedeniyle enerjiniz düşebilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli ancak kendi kararlarından taviz vermeden karşınızdakilerle iletişime geçmelisiniz. Siz işinizle ilgili var olan potansiyelinizi ortaya koyun sahne sizin. Özel yaşamınızda ise partnerinizin size güveni tam, huzurun keyfini çıkarın.