KOÇ BURCU 

Bugün kendinizi zorlayacak sert spor hareketlerinden kaçınmanızda fayda var. Aksi takdirde bugün vücut enerjiniz düşüklüğünden kendiniz sakatlama ihtimaliniz yüksek. Kendi aile içinizdeki meselelerde de biraz daha sakin olmalısınız, sessiz kalarak haklı olanı doğru tespit etmek için biraz kendinize zaman tanımalı acele etmemelisiniz. Özel hayatınızda ise eşinizi dikkate almanızda fayda var.

BOĞA BURCU 

Bugün sizin aşk gününüz. Bugün hayatınızdaki insanla çok iyi anlaşacağınız bir gün olacak. Bu ortamı fırsata dönüşmeli aranızdaki problemlerin üzerine gitmeli ve ortak paydada buluşarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Gün içinde bol bol kendinizi dinlendirin ve iş sesinizi dinleyin. İş hayatınızda ise fırsat kollamalısınız bir yolunu bulup şartları değerlendirin.

İKİZLER BURCU 

Bugün enerjiniz çok yüksek onun için tüm donanmanızla hedefinize doğru ilerleyin. Hayatınızın en keyifleri dönemlerinden birinden geçiyorsunuz bu heyecan sizi saracak. Daha önce gösterdiğiniz çabaların karşılığını aldığınız günlerden geçiyorsunuz. İş hayatınızda sizden daha tecrübeli dostlarınızı dinlemelisiniz. Onların aracılığıyla hayallerinize biraz daha yaklaşacaksınız.

YENGEÇ BURCU 

Bugün sizin için özel bir gün. Ruhsal yıpranışlarınızdan arınacağınız bir gün olacak. İş hayatınızda da başarlı günlerden geçiyorusunuz her yaptığınız iş büyük bir ilgi çekerek sizi başarıya taşıyacak.Özel hayatınızda ise köklü bir değişme sizi bekliyor olabilir. Alacağınız kararlarda daha sakin olmayı denemelisiniz.

ASLAN BURCU

Bugün kendinize güvenirken kontrollü davranışlar içinde olun ve kazanın. Özel yaşamınızda ise geçmişle ilgili hatalarınızdan ders çıkararak hareket etmelisiniz.

BAŞAK BURCU 

Bugün işinizle ilgili işbirlikleri size aydalı olacak kazanımları beraberinde getirebilir. Emeklerinizin mükafatını maddi manevi almaya başlıyorsunuz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel yaşamınızda sorun çıkarmak için ellerinden geleni yapan sözde arkadaşlarınız olmalı. Kimsenin etkisi altında kalmamalısınız.

TERAZİ BURCU 

Bugün işinizle ilgili tartışmalar ani sağlık sorunlarına neden olabilir. Dikkatli olun ve hiç bir şeyin sizi sağlığınızdan edecek kadar etkili olmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise sağduyu her iki taraf içinde fayda sağlayacaktır.

AKREP BURCU 

Bugün maddi konularda şans sizden yana. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir. Aman Dikkat! Duygusal davranır geçmişin izlerini bir anda unutup yeni bir başlangıç içine girerseniz canınız bir hayli yanabilir.

YAY BURCU 

Bugün, Özel yaşamınızda üzüntü duymanıza neden olan ve bir türlü beklediğiniz şekilde ilerleme olmamasına takılıp kalmayacak yeni bir bakış açısı ile sorunlardan uzaklaşıp doğru adımlar doğru kararlar vererek mutlu olacaksınız. İş hayatınızda beklenmedik yolculuklar söz konusu olabilir. İtiraz etmeden kabul edin yeni yerler yeni insanlar sizlere çok şey katacak.

OĞLAK BURCU

Bugün iş ve özel yaşamınızda şans sizden yana… Yeni bir ilişkiye başlayabilir iş hayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün meditasyon yapın inançlarınızla bütünleşin ki ruhunuz güçlensin. Gökyüzü arınmanız yeni başlangıçlara doğru yol almak için sizleri her bakımdan güçlü kılacaktır…

KOVA BURCU 

Bugün iş hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Herkesin gözü sizin üzerinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz! Kendinize inanın yeteneklerinize güvenin yapmanız gerekenleri yerine getirmenin huzurunu yaşayın. Özel yaşamınızda ise eşinizin arkadaşlarının sebep olacağı problemlerle gergin bir gün geçirebilirsiniz. Sizlere önerim tepkinizi kim sizi üzdüyse ona verin ve ilişkinizi başkaları için hırpalamayın.

BALIK BURCU 

Düşüncelerinizin kabul göreceği sizi alt etmeye çalışanlara karşı galip geleceğiniz günlerdesiniz. Sizi zaman zaman kelimelerinizin esiri edenler şimdi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizin karşısında neye uğradıklarını şaşıracaklar. Yükseklerde yer tutanlar aşağıda kiler kadar sağlamda değildir, Diye güzel bir söz vardır.