14 Ağustos 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

14 Ağustos 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:
Duygusal enerjinizin yüksek olduğu bir gün olmasına rağmen, çevrenizdeki kişileri ters algılayabilirsiniz. Yollarla ilgili projeler ve dostlarınızla ilgili özel konular gündeme gelecek. İçinizde büyüttüğünüz korkularla baş etmesini öğrenmelisiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, çelişkiler yaşayabiliyorsunuz.

14 Ağustos 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:
Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz. Merkür'ün ters hareketi, sizin eski hesaplarınızı gözden geçirmenizi sağlayacak. Hatalar konusunda hassas olmanıza rağmen, bu özelliğinizi yansıtmasını bilemiyorsunuz. Duygularınızı doğru yönlendirmelisiniz.

14 Ağustos 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizi yaşama geçirme konusunda oldukça başarılı çalışmalar içindesiniz ve partnerinizin size belli bir vizyonla yaklaşmasını bekliyorsunuz. Kişisel özelliğinizi ön plana çıkaracak ani iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Sizi gereğinden fazla yorabilecek durumlardan uzak kalmaktan yanasınız.

14 Ağustos 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:
Kendinizi bir takım duygusal karışıklıklar içinde bulduğunuz zaman bazı tereddütler yaşıyor olmanızı, çevreniz makul karşılıyor. Sizin doğruluk kavramınızı başkaları faklı algılayabilir. Maddesellikle duygusallığı karıştırmamalısınız. Bugün, birçok şeyi irdeleme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. İsteklerinize yeni bir düzenleme getirmelisiniz.

14 Ağustos 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:
Güneş ve Satürn burcunuzda ilerlerken, Ay'ın kombinasyon burcunuz Yay'da olması kişiliğinizi daha da belirgin bir hale getiriyor. Enerjik ve coşkulusunuz. Ne istediğinizi iyi biliyor ve çevrenizdeki gelişen olaylara iyi niyetli davranmanıza rağmen, taviz vermek istemiyorsunuz. Çevrenizde güvenebileceğiniz kişilere ihtiyacınız var.

14 Ağustos 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:
Olayları büyüteç altına aldığınız bir gün içindesiniz. Her şeyi çok fazla tartarak inceliyor ve karar verme zorlukları yaşıyorsunuz. Bilinçaltınız yoğun bir şekilde çalışıyor. Hatalar konusunda çok dikkatlisiniz. Önlemci yapınız yüzünden başarılarınız daha da hızlanacak. Bugün takıntılarınızı daha da abartabilirsiniz.

14 Ağustos 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:
Güneş ve Satürn güçlü dostların bir araya gelmesini sağlıyor. Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceğiniz bir gün. Kariyerinizi ilgilendiren konuların gündeme gelmesiyle sizi önemli kılan bazı durumlar söz konusu olacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, sakin ve temkinli davranmanızda yarar var. Dost bildiklerinizin gizli duyguları açığa çıkacak.

14 Ağustos 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:
Mesleğinizde rakip tanımıyor ve kendi gücünüzü sonuna kadar kullanmak istiyorsunuz. Hata yapabileceğinizi unutmamalı ve iş ilişkilerine kişisel duygularınızı yansıtmamalısınız. Olaylara çabuk motive sağlayarak bulunduğunuz ortama hakim olabilmeniz, farklı bir avantaj teşkil ediyor. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz.

14 Ağustos 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Enerjinizi çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz; bugün, çalışma potansiyelinizi yüksek tutmalısınız. . Huzursuz yönleriniz ve geniş spektrumlu davranışlarınız yüzünden, yaşamı kendinize sorun haline getirmemelisiniz. Bugün, sessiz ortamları tercih etmelisiniz.

14 Ağustos 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:
Bugün, dengelerinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Beraberliklerinizde, istediğiniz uyumu sağlayabilmeniz, biraz da sizin tutumunuz bağlı. Ay'ın bulunduğu konum, bilinçaltınızı yoğun bir şekilde etkiliyor. Felsefi düşüncelerinizle, çevresel koşullar arasında engellemeler söz konusu olabilir. Neşeli ortamlara girmeye çalışın

14 Ağustos 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:
Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Bugün, ilişkilerinizde ilginç bir tablo göze çarparken, farklı kişiliğinizle belli bir imaj yaratma peşindesiniz. Özellikle Her an yaşamınıza yenilik katma peşinde olmanız, sizi izleyenleri hayrete düşürüyor. Geceleri güçlü bir uykuya ihtiyacınız var.

14 Ağustos 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:
Coşkularınız ve hayalleriniz yüzünden zor günler yaşıyorsunuz. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Ay tepe evinizde ilerliyor. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz