KOÇ BURCU

Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Her aklınıza eseni söylerseniz yarın büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. İletişim gücünüzü, sivri fikirlerinizi işiniz için, bazı sunumlar için kullanabilirseniz yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ani değişimler hayatınızın her alanında gerçekleşmeye devam ediyor ancak siz en çok dış görünüşünüzü değiştirmekle uğraşıyorsunuz.

BOĞA BURCU

13 Eylül ‘de kendinize güvenmek istiyorsunuz. Kendinizi doğru ifade edemediğinizde özgüveninizde azalma oluyor. Maddi anlamda bir takım arada kaldığınız konular var. Karar vermek için acele etmemelisiniz. Özellikle gayrimenkullerinizle ilgili alım satım kararlarınızı bir süre daha erteleyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu kendinizi dinleme fırsatı bulacaksınız. Kendinizle baş başa kalmak, iç sesinizi dinlemek size kendinizi iyi hissettirecek. Maddi anlamda gücünüzü toplayacaksınız. Bazı İkizler burçları deniz tatillerini yeni değerlendirme fırsatı yakalamış olabilirler. Hukuki konularda dikkatli olmak gerekiyor.

YENGEÇ  BURCU

Duygusal boşluklarınız olabilir. Birçok Yengeç burcu bugün güvenlik alanlarının bozulduğunu hissedebilirler. İçinize kapanmak en yanlış tercih olacaktır. Güvendiğiniz insanlardan fikir alın. Özellikle sevgilinizin desteği size çok iyi gelecek. Güçlü bir insanla beraber olduğunuzu bir kez daha anlayacaksınız.

ASLAN  BURCU

13 Eylül ‘de maddi anlamda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Aslan burçları para biriktirmek için uygun bir döneme giriş yapıyorlar. Fırsatları görmezden gelmemeli ve gerekli olmayan harcamalardan kaçınmalısınız. İletişim gücünüz yükseliyor. Kırgın olduğunuz konuları sevdiğiniz insanlara açmak, patronunuzdan talepte bulunmak için güzel zamanlar.

BAŞAK  BURCU

Mesafelerin sizi rahatlattığı veya çok rahatsız ettiği bir gün olabilir. İletişim kurmak konusunda ısrarcı veya tam tersi bir şekilde hiç iletişim kurmak istemiyor olabilirsiniz. Duygusal anlamda dengesizlikleriniz olabilir. Karar verme konusunda yetkinliğinizin azaldığı bir zaman dilimi. Marsın burcunuzdaki hareketi gücünüzü arttırmış olsa da dengelerinizi de bozmakta.

TERAZİ  BURCU

Duygusal anlamda arada kaldığınız konular söz konusu olabilir. Arkadaşlıklarınızda bazı problemler var. Özellikle sizin giderek güçleniyor olmanız bazı insanları rahatsız ediyor. Çevrenizde yavaş yavaş otorite konumuna gelmeye başladınız. Ailevi konularda değişim ve dönüşümler olacaktır.

AKREP BURCU

Kariyer hayatınızda dengeler değişecek ve sizin sözünüzün geçmeye başladığı bir zaman dilimine giriş yapıyorsunuz. Akrep burçları yükselişe geçiyorlar. Hızlı ve üst üste terfiler, konum değişiklikleri, iş değişiklikleri, kıdem değişiklikleri söz konusu olacaktır. Toplum içindeki imajınızı güçlendiriyorsunuz.

YAY BURCU

Yay burcu kalabalık zamanlara giriş yaptınız. Yeni organizasyonlar içine girebilir, hali hazırda yer aldığınız gruplarda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerlik konularında arada kalmalar söz konusu olabilir. Bazı Yay burçlarının kalbi ikiye bölünebilir. Fazla hayalperest olmaktan ve ütopik projelerden kaçınmalısınız.

OĞLAK
 BURCU

Çalışmanın size iyi geldiği bir gerçek. 13 Eylül’de kendinizi en iyi hissettiğiniz yer iş yeriniz ve günlük rutinlerinizi gerçekleştirebildiğiniz alanlar olacaktır. Kariyerinizde dengeleri yeniden kurma fırsatı yakalayacaksınız. İşlerinizi büyütmek için adım atabilirsiniz. Evren sizi iş hayatınız konusunda destekleyecektir.

KOVA BURCU

Sevgiliniz konusunda arada kaldığınız veya karar vermekte zorlandığınız konular olabilir. Hem kendinizi onun yanında güvende hissediyor hem de bazı hareketlerinden rahatsız oluyor olabilirsiniz. Nedenini henüz kavrayamadığınız tedirginlikleriniz olabilir. Ne istediğinizi anlamakta, yönünüzü tayin etmekte zorlanabilirsiniz.

BALIK BURCU

Sevdiğiniz insanlara karşı kendinizi suçlu hissediyor olabilirsiniz. Balık burçları 2017 yılında çok fazla hata yapmış olabilirler. Önemli olan hatalarınızdan ders çıkarmaktır. Telafi etme şansınızın olduğu konuları yılın kalan kısmında telafi etmeye çalışabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, zararlı alışkanlıklarınıza başınız ağrımadan son vermelisiniz.