KOÇ BURCU 

Bugün iş hayatınızdaki gelişmeler sizin için can sıkıcı hal alabilir. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmaya çalışmak sizin için en iyisi. İşinize odaklanıp bir an evvel günü bitirmeye çalışın. Özel hayatınızda ise güzel ve huzurlu günler aralıksız sürüyor. Stresli bir günün ardından güzel bir sürpriz sizi bekliyor olacak. Keyfini çıkarın.

BOĞA BURCU 

Bugün sizin gününüz. Tüm olumlu enerjinizle büyük işlerin altına imza atabilirsiniz. Uzun zaman sonra yapacaklarınızın farkındalığı ile girişimci davranacak ve kazanacaksınız. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızın iyi niyetinizi suistimal etmesine tahammül göstermekten vazgeçecek ve tepkilerinizi keskin bir şekilde ifade edeceksiniz.

İKİZLER BURCU 

Bugün işinizle ilgili hareketli günler başlıyor. Bugünlerde önemli seyahatler gündeme gelebilir. Tereddüt etmeden gitmeli ve bu seyahatler sonucunda kazançlı çıkacağınızı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı ifade etmeli sevginizi kendi içinizde tutmamanız gerektiğini fark ederek hareket etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU 

Bugünlerde gerginsiniz ancak işinizde hareketli saatler sizi bekliyor. Yeni ve daha önce girmediğiniz bir işe yönelebilir disiplinle çalıştığınızda aynı anda iki işi ya da bambaşka bir sektörün aranılan kişisi olabilirsiniz. Özel hayatınızda ise, iş hayatınızda yaşanan gerginliklerin öfkesini sevdiğiniz insandan çıkarmanın pişmanlığını yaşamak istemiyorsanız sakin olmayı başarmalısınız.

ASLAN BURCU

Bugün özel hayatınızda alacağınız bir haber tüm gününüzü etkisi altına alabilir. İşinizde yaşayacağınız dalgınlıklar nedeniyle sorunlar baş gösterebilir. Bugün önemli işlerinizi ertelemenizde fayda var. Akşam saatlerinizde partnerinizle bu konu üzerine konuşmanız gerekebilir. Açık ve samimi konuşmanız her ikiniz için de olumlu olacaktır.

BAŞAK BURCU 

Bugün özellikle işinizle ilgili her ayrıntıya fazlası ile önem verin. Tahmin etmediğiniz kişilerden kaynaklanan sorunlar olsa da ayrıntılardan yakalayacağınız pek çok bilgi ile kazanan taraf siz olacaksınız. Özel yaşamınızda ise partnerinize zaman ayırmaya özen gösterin. Arkadaşlarınızın onunla ilgili eleştirilerde bulunmasına izin vermeyin.

TERAZİ BURCU

Bugün özel hayatınız için önemli bir gün. Aşk hayatınızdaki uyarıları dikkate almanız gereken bir gündesiniz. İş hayatınızda ise maddi sorunlar gündeme damgasını vurabilir. Haklarını savunma konusunda çok iyisiniz ancak sakin olmak sizin avantajınıza olacaktır. Önünüze gelecek teklifleri görüp üzerinden değerlendirme yapmak avantajınıza olabilir.

AKREP BURCU 

Bugün iş hayatınızla ilgili önemli kararların arifesine gelebilirsiniz. Geleceğe ilişkin kararlarınız üzerinde ayrıntılı düşünüp iş hayatınıza yön vermenizde fayda var. Tahmin etmediğiniz bir yerden gelen ödeme sizi uzunca bir süre rahat ettirecektir. Sürprizlere hazır olur. Özel hayatınızda bugün yeni başlangıçlar için önemli bir teklif alabilirsiniz.

YAY BURCU 

Bugünlerde özlemini duyduğunuz eski günlerden sizi mutlu edecek bir konuk ağırlayabilirsiniz. Geçmişe yolculuk duygu dünyanıza iyi gelecek ve gününüz fazlasıyla zinde ve huzurlu geçecektir. Gününüzü evde harcamak yerine sosyal faaliyetleriniz için kendinize zaman ayırın. Akşam saatleri sizi mutlu edecek etkinlikler ya da buluşmalar olabilir.

OĞLAK BURCU 

Bugün kişisel çekişmelerin tarafı olmamaya özen gösterin. Özellikle işinizle ilgili konularda dikkatli olmalı tartışmaların size fayda sağlamayacağını bilmelisiniz. Aşk hayatınızda ise ilişkinizdeki pürüzleri ortadan kaldırabilir ve dengeyi sağlayabilirsiniz. Biraz sağduyu size aşkın kapılarını sonuna kadar aralayacaktır

KOVA BURCU 

Bugün uzun süredir aradığınız iş kapınızı çalabilir. Detaylarla oyalanıp bütünü kaçırmamaya özen gösterin. Ailenizle ilgili planlarınızda küçük aksaklıklar yaşanabilir, moralinizin bozulmasına izin vermeyin. Her an olası küçük sorunlar gündeme gelebilir. Pozitif düşünüp yeni planlamalar için kolları sıvayın. Gergin olmak yerine sizi seven değer veren insanlara karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız…

BALIK BURCU 

Bugün; partnerinizle enerjiniz oldukça güzel enerjilerle kuşatılmış durumdasınız. Sevginiz pekişecek ve aşkta ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz güzellikler bugün kalbinizi mutlu edecek enerjilerle dolu. İşinizde ise dikkatsizlik sonucu sorunlar yaşayabilirsiniz