KOÇ BURCU 


Hafta sonu planlarınıza yeni bir ekleme yapabilirsiniz. İşinizle ilgili yapacağınız bir görüşme hafta sonu trafiğinizde değişikliğe neden olabilir. Ayrıca beklediğiniz haberler size ulaşacak. Sakince gelen bu haber size yeni ufuklar açacak gelişmelere anahtar olabilir. Özel hayatınız ise bir hayli karışık. Açık ve net bir konuşma yapmak önemli olabilir.

BOĞA BURCU 

Uzun zamandır kişisel hayatınıza dair hareketsiz geçen bir dönemi kapattınız ve işinizle birlikte kendinize de yatırım yapmaya başladınız. Bir süredir kırılan özgüveniniz de yeniden arttı. Bu günlerde yeni kararlar arifesindesiniz yine. Kendi doğrularınıza ve sezgilerinize güvenmeli ve kararlarınızı ona göre vermelisiniz. Aşk hayatında ise yeni başlangıçlara her an hazırlıklı olun.

İKİZLER BURCU 

Bugün işinizde yaşanacak sorunlara karşı kayıtsız kalamayabilirsiniz ama unutmamalısınız ki iş arkadaşlarınızın sizden beklentisi yüksek. Çoğu zaman olduğu gibi kararlılığınız ve güven veren halinizle sorunlar en çok sizin çözümünüze bırakılıyor. Bugünlerde parasal koşullarını iyileştirmek için yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Hafta sonuna doğru her zamanki gibi enerjiniz yeniden yükselişe geçiyor. Aslında çalışmak size göre değil, böyle düşünüyorsunuz. Ancak işiniz olmadan da yaşayabilecek biri değilsiniz. Bugünlerde spor yapmak size çok iyi gelecektir. Aşk ise hayatınızı canlandıran ve enerjik kılan bir özelliği sahip sizin için. O nedenle hafta sonunu partnerinizle geçirmek size iyi gelecektir.

ASLAN BURCU

Bir süredir aldığınız kararlar ve uygulamalarından en çok siz etkilenebilirsiniz. Yalanı bir kez söylemeye başlarsanız devamı yenilerini doğuracaktır. Şimdi bütün bunlarla yüzleşmeli ve harekete geçmelisiniz. Aldığınız yeni kararlar sizi yeni adımlar atmaya zorlayabilir. Hayallerinizi gerçek kılmak için de çaba harcamaktasınız.

BAŞAK BURCU 

Son günlerde sorgulama halleriniz çok fazla artabilir. İşiniz, partneriniz, geçmişiniz, bugününüz… Bu sorgular sizi fazlasıyla yoruyor ve bir çok kişi için de siz tatsızbir hal alabiliyorsunuz. Artık geçmişi geçmişte bırakmalı ve bugünü yaşamalısınız. Bugün tarzınızın dışında kişilerle bir araya gelebilir; işinizle ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 

Bugün beklenmedik bir misafir tüm hafta sonu planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Bu ziyaret size hem işinizde hem özel hayatınızda yeni kapılar açabilir. Ama duygusal hallerinizi bir yana bırakmalısınız. Hayat sizin için yeni bir yol haritası çiziyor olabilir. Öte yandan sağlığınız için su içmeye başlamalısınız artık.

AKREP BURCU 

Bugün sabah saatlerinde yapacağınız görüşmeler işinizin bundan sonraki seyrini belirleyebilir. Hızlı ama düşünerek kararlarınızı almalısınız. Düşündüğünüz yatırımlar içinse uygun bir zamanda değilsiniz. Özel hayatınızda iyi geçmişte kalan biri kapınızı yeniden çalabilir. Geçen onca yıl için anlatacak, konuşacak çok şeyiniz olacaktır.

YAY BURCU 

Bugünlerde kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsunuz ve bu işinizdeki temponuza da yansıyor. Acil olarak bir tatil yapmalı ve üzerinizdeki negatif enerjiyi atmalısınız. bir süredir üzerinde çalıştığınız proje ile ilgili yeni açılımlar gündeme gelebilir. Maddi konularda sorunların hızla çözüleceği bir döneme giriyorsunuz. Artık gelecek planlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 

Bugün enerjiniz yok yüksek. İş hayatınızda gözler yine üzerinizde olacak. Yeni ve başarılı bir çalışmaya daha imza atabilirsiniz. Ama bunun bir ekip çalışması olduğunu unutmadan iş arkadaşlarınızı da yanınızdan ayırmadan tadını çıkarmalısınız. Partnerinizin de desteği ise hiç eksik olmuyor. Özel hayatınızda da şans sizden yana.

KOVA BURCU 

Bugün güne güzel başlayacaksınız. Alacağınız güzel haberlere öğleden sonra yenileri eklenebilir. Mutluluğunuzu serbest bırakın, kendinizi sınırlamayın. Yapacağınız bir telefon görüşmesi sizi maddi anlamda kaygılandırsa da hafta sonu bu dertlerden uzak durmaya çalışın. Ailevi konularda önemli konular gündeme gelebilir.

BALIK BURCU 

Haftanın son günü artık stresinizi atabilirsiniz. İşinizle ilgili telaşlı haliniz sizi normalinden iki kat daha fazla yoruyor. Oysa planlı çalışmak sizi fazlasıyla rahatlatacaktır. Bugün gelecek davetleri reddetmemelisiniz. Hangi kapıdan kimin gireceği belli olmaz. Şanslı gününüzdesiniz. Parasal konularda sorunlar kısa sürede çözülüyor.