KOÇ BURCU 


İş hayatınızda stresli bir ruh hali içerisine girebilirsiniz. Kendinizi yetersiz görme halinizin gerçekliği yok aslında sadece kendinizi hangi konuda ifade etmek istiyorsanız o konuya odaklanın yeterli. Göreceksiniz ki şans sizden yana. Özel yaşamınızda ise sevgi dolu bir sürpriz sizi bekliyor.

BOĞA BURCU 


Bugün iş yaşamınızdaki çalışma arkadaşlarınızın duygularına karşı çok duyarlı olacaksınız. Onlara duyduğunuz sevgi ve şefkatle yaklaşacak iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Özel yaşamınızda ise yaslanacak omuz sizi hazır bekliyor.

İKİZLER BURCU 

Bugün iş hayatınızda başlatacağınız girişimlerinizin tamamında başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Bugünün şifresi kendinize yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymanızdır. Yaşadıklarınız ne kadar zorlayıcı olursa olsun sonunda hak ettiğiniz başarıya ulaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşırı özgüven size zarar verebilir. .

YENGEÇ BURCU 

Bugün, iş hayatınızla ilgili dikkatlerin üzerinizde olduğu bir gün. Çok daha öz verili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz. Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz verdiğiniz emeğin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Bugünlerde eğitimle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eski defterleri kapatma zamanı.

ASLAN BURCU 

Bugünlerde iş hayatınızda yaşadığınız maddi sıkıntılar ve engellemelerin ortadan kalkmasıyla rahat bir nefes alacak ve bir anda başarı çıtanızı yükselteceksiniz. Ancak mümkün olduğunca haklı olduğunuz konula da dahi tartışmaktan kaçınmalı ve öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Özellikle özel yaşamınızda bu durum daha fazla geçerli. Partnerinize karşı tutumunuz fazlası ile önem kazanmakta.

BAŞAK BURCU 

Bugün maddi konularda şanşlı gününüzdesiniz. Özellikle iş hayatınızda yeni yatırımlar sözkonusu. Kararlarınızda cesur olmak size önemli avantajlar sağlayacak. Yaptığınız işe göre sizden talepler fazlalaşacak ve para akışında oldukça önemli gelişmeler le sizde yatırım yapma şansını yakalayabileceksiniz. Ailevi konularda yaşanacak küçük tatsızlıklara dikkat.

TERAZİ BURCU 


İş hayatınızda bugünlerde gergin ve sıkıntılı günler sizi bekliyor. Yanlış anlaşılmalar ve kararsızlıklar sizi olumsuz etkileyebilir. Sabırlı ve kararlı olmak bu dönemi geçirmenize yardımcı olacaktır. Parlak zekanızı sizin için neyin gerekli, neyin gereksiz olduğunu, kendinizi rahat ve güvende hissetmek için ne yapılmasının doğru olduğunu düşünerek; girişimde bulunmanız gerektiği için kullanmalısınız.

AKREP BURCU

Bugünlerde iş hayatınızda çok büyük süprizler sizi bekliyor. Alacağınız yeni kararlarla üyük anlaşmaların ve süreklilik arz edecek kazançların altına imza edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşk yücelip hayatınızı sarıp sarmalamaya başlıyor. İlişkinizde yaşanan krizleri tam anlamı ile aşmanıza ve size olan sevgisinin katlanarak artacağı günlerdesiniz.

YAY BURCU 

Son zamanlarda oldukça duygusal günler yaşamaktasınız. Hayatınızı, şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgulama dönemine girebilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, Kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz.

OĞLAK BURCU 

Bugün işinizle ilgili konularda emin ve kararlı adımlarla yürümelisiniz. Size yönelik hiçbir davranışı özelleştirmeden ve hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Özel yaşamınızda ise canınızı yakan ve yüreğinizde derin izler bırakan kişi ya da kişilerin yaşadıkları olaylara pişmanlıklarına şahitlik edeceksiniz. Merhamet duygunuzu gerçekten hak edenlere saklayın.

KOVA BURCU 

Bugün yükselen enerjinizle, iş hayatınızda yaşanan haksızlıklara bağlı maddi sıkıntılar ve engellemeleri ortadan kaldırabilir, yeni ve parlak günlerin kapılarını aralayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yaşananlara karşı büyük bir duyarlılık gösterir ve bir süre sonra ruhsal anlamda yorgun düşebilirsiniz. Yakın çevrenizde hızla gelişen olaylara adapte olmakta zorlanabilirsiniz.

BALIK BURCU 

Bugünlerde işinizle ilgili ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Gelirinizle alakalı konularda mecburiyetleriniz dışındaki harcamalarınızı kontrol etmeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ortak değerler üzerinde anlaşacak ve yeni bir sayfa açmayı hedefleyeceksiniz. Uzun sürmesi ise size bağlı.