KOÇ BURCU 


Hem işiniz hem duygusal dünyanız artık bir düzene girdi. Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin.

BOĞA BURCU 

Ailenizin yaşadığı maddi sorunlar sizi de etkiliyor. Maddi konular bu haftanın tek gündemi olabilir. Kararlarınızı dikkatli verin. Yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Yeni insanlar kapınızı çalıyor. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.

İKİZLER BURCU 

Yaşadığınız sorunları aşmak için gücünüz tükenmiş olabilir ama henüz her şey bitmedi. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Birbirinize biraz zaman tanıyın, çözüm çok yakınınızda olabilir. İşleri bir hayli boşladınız. Elinizdeki birikim tükenmek üzere, hızla harekete geçmeniz gerek.

YENGEÇ BURCU

Kararsızlıklarınız size çok zaman kaybettirdi. Duygusal açıdan hem kendinizi hem ailenizi çok üzdünüz. Artık karar verme zamanı, eskileri bir yana bırakın ve kararlı olun. Hem maddi hem de ruhsal alanlarda başarılı olmanız ve huzuru yakalamanız mümkündür. Sağlığınıza gereken önemi vermeyi de ihmal etmeyin.

ASLAN BURCU 

Bugün yaşanacak tartışmalara dikkat. Geçmişle yüzleşmek durumunda kalabileceğiniz etkiler söz konusu. Kafanızın karışmasına sebep olacak kişilerden ve olaylardan uzak kalmanızda yarar var. Parasal konularda sıkıntı devam ediyor. Tasarruf konusunda artık kararlı olmalısınız.

BAŞAK BURCU 

Bu hafta yeni teklifler alacaksınız. Aşk yeniden demeye başlıyorsunuz. Ama yine de karar vermeden iki kere düşünün. İş hayatınızdaki gelişmeler size başarı ve mutluluk getirebilir. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sağlık problemlerine dikkat.

TERAZİ BURCU 

Hafta sonunun stresi bugüne de yansıdı. Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek. Öğlen kısa bir yürüyüş yapın ve geçmişi geçmişte bırakın. Her şey yoluna girecek. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak. Aşk enerjiniz de yüksek.

AKREP BURCU 

Son günlerde gerginsiniz ve bu gerginliğiniz sizi anlaşılmaz kılıyor. Partneriniz sizi anlayamıyor işler daha da karışıyor. Beklenti ve arzularınızı daha sade bir dille anlatmalısınız. Bu arada yeni iş teklifleri alabilir, farklı projelerde yer alabilirsiniz. Duygusal açıdan yine dalgalandığınız bir gün olacak.

YAY BURCU 

Haftaya başlarken partnerinizle aranızdaki küçük sorunları da bir kenara bırakın. Sevgisi ikinizi de ayakta tutuyor ve sizin de ona eşlik etmenizi istiyor. Farklı davranış biçimleriniz aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir, her konuda açık olmaya özen gösterin. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

OĞLAK BURCU 

Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir. Günün Olumlaması: Geçmişimden bugüne kadar yaşadığım tüm olayları iyisiyle kötüsüyle kabulleniyor ve keşke’lerimi geçmişte bırakmayı seçiyorum.

KOVA BURCU 

Son günlerde sevdiklerinizi ihmal ediyorsunuz. Çok çalışıyorsunuz ve onlar sizin için kaygılanıyor. Onlara ve kendinize zaman ayırmalısınız. Bugün satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Bazı konularda gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirirken hayal gücünüzü kullanmalısınız.

BALIK BURCU 

Kara bulutlar dağılıyor! Kişisel konularda keyifli gelişmeler uzun zamandır huzursuzluk duyduğunuz konularda rahat bir nefes alacak ve kaybettiğiniz enerjinizi fazlası ile kazanacaksınız. Özel yaşamınızda üzüntü duymanıza neden olan ve bir türlü beklediğiniz şekilde ilerleme olmamasına takılıp kalmayacak yeni bir bakış açısı ile sorunlardan uzaklaşıp doğru adımlar doğru kararlar vererek mutlu olacaksınız.