KOÇ BURCU 


Güne oldukça yoğun duygularla başlayabilir, duygusal ve hassas olabilirsiniz. Buna rağmen, iİş hayatınızda sezgileriniz adeta yapmanız gerekenler ve izlemeniz gereken yol için size rehberlik edecektir. Sağlığınızla ilgili konular da bugünün gündeminde olacak. Ertelemekten vazgeçmelisiniz.

BOĞA BURCU 

Bugün beklenmedik olaylar sizi şaşırtabilir ve bu yüzden öfkelenerek yanlış karar ve davranışlarda bulunarak kendinizi daha da zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Dikkatli ve sakin olmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise beklentilerinizi çok yüksek tutmanız hayal kırıkları yaşamanıza sebep olabilir.

İKİZLER BURCU 

Bugün iş hayatınızda bir süredir beklemeye aldığınız işleri hızlı bir şekilde çözmeniz gerekebilir. Ancak bugün özel yaşamınızla ilgili konuların ön plana çıkmaya aday. Uzun süredir devam eden ve kapanmayan bir konu ilişkinizi olumsuz yönde etkiliyordu. Bu konuda lehinize yaşanacak sürpriz gelişmelere hazır olun.

YENGEÇ BURCU 

Bugün sizi için hesap günü. Bir süredir kendinizle yürüttüğünüz yüzleşmenin getirdiği huzurla olumlu kararlar alacak ve kararlarınızı uygulamaya geçebileceksiniz. İlk başlangıç noktanız iş hayatınız olacaktır. Kendinizi yaptığınız işte daha da geliştirerek başarılı girişimlerde bulunabilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugünlerde beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun. Özellikle iş yaşamınızda her şeyin istediğiniz doğrultuda ilerlediğini düşünürken sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilir, nasıl davranmanız gerektiğini şaşırabilirsiniz. Özel hayatınızda ise duygularınızı kontrol etmeli, kendinize ve birlikte olduğunuz insana adil davranmalısınız.

BAŞAK BURCU 

Son zamanlarda algılarınız çok açık. Özellikle bugün sezgilerinizi dikkate almalı ve işinize konsantre olarak dikkat gerektiren konularda kararlar alarak harekete geçmelisiniz. Yeni çalışmalar içinse hiç de uygun zaman değil. Özel hayatınızda ise öfkenizi kontrol etmelisiniz. Aksi takdirde üzdüğünüz kadar üzülürsünüz, sağ duyulu davranın.

TERAZİ BURCU

Bugün özgürlük gününüz. Özellikle duygusal konularda bağımsız olma arzunuz öylesine baskındır ki, İçinizde enerjiyi bastırmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu durum sizi yormamalı aksine sürekli olarak düşündüğünüz fakat bir türlü hayata geçiremediğiniz kişisel gelişiminize yönelik girişimlerde bulunabilir kendinizi iyi ve huzurlu hissetmek için yapmanız gerekenler üzerinde düşünerek planlamalarda bulunabilirsiniz.

AKREP BURCU 

Bugünler herşey yolunda. Kendinizi iyi hissetmek için bir çok nedeniniz de var üstelik. İş hayatınızda ise yaşanacak ufak tefek aksiliklere takılmadan geleceğe yüzünüzü çevirmeli ve başladığınız projelere sabırla devam etmelisiniz. Özel hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Partnerinize kararınızı bildirebilirsiniz.

YAY BURCU 

İş yaşamınızda ön planda olma isteğiniz ve insanlara üstünlük kurma haliniz sizi zor durumda bırakabilir. Unutmayın h Haksızlık yaparsanız haksızlık görürsünüz. Size olan güveni sarsmamalısınız. Ailevi konularda ise sizi bekleyen önemli kararlar için sakin ve anlayışlı olmalısınız. Yeni yatırımlar içinse uygun bir zaman değil.

OĞLAK BURCU 


Bugün yaşamınızda önem verdiğiniz yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir. Size duyulan güveni verilen değeri görmezden gelmemeli ve hırslarınıza yenilerek onlara haksızlık yapmadan hareket etmelisiniz. Bugün hırsınız iyi yönlerinizin önüne geçerek yanlış kararlar vermenize sebep olabilir. Yeni kararlar için hiç uygun bir gün değil.

KOVA BURCU

Bugünlerde üst üste vereceğiniz yanlış kararlar sizi oldukça zor duruma sokabilir. Bir süre dinlenmeli ve kendinize zaman ayırmalısınız aksi takdirde geri dönülmez sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz haber bugün size ulaşabilir, sürprizlere hazırlıklı olun

BALIK BURCU 


Bugün şans yönünü size çevirebilir. Beklenmedik gelişmelerle şaşırabilir ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. İşinizle ilgili pek çok konuya hakimsiniz ancak emin olmadığınız konularda dikkatli olmalısınız. Özgüven her zaman iyi değildir. Yatırımlar için mükemmel zamanlama, fırsatları değerlendirin.