KOÇ BURCU 


Bugün iş hayatınızda olabildiğince sakin olmaya çalışın. Bir çok konuda haklı olsanız bile anlayışlı davranmayı seçin ve yaşanan gerginlikleri gereğinden fazla büyütmemeye özen gösterin. Aksi halde siz zarar görebilir ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bugün harcamalarınızı dengelemekte zorlanabilir gereksiz harcamalar yaparak bütçenizi zorlayabilirsiniz.

BOĞA BURCU 

Bugün aile içinde yaşanabilecek gerginlikler sizi üzebilir. Yakın çevrenizdeki gerginlikler nedeniyle kendinizi hiç te hoş olmayan sözlerle ön plana çıkarmaya çalışabilirsiniz. Bir anlık zafer ömür boyu vicdan azabına dönüşsün istemiyorsanız sakinliğinizi muhafaza edin. Özel yaşamınızda da eşinizin vergi sigorta gibi konularda yaşayacağı problemler söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU 

Bugün anlık kararlar pişmanlıkları getirebilir dikkatli olun. İş hayatınızda gelebilecek önemli teklifler üzerinde düşünmenizi gerektirecek nitelikte. Sonradan üzüleceğiniz sonuçlarla karşılaşmamak için kendinize zaman tanıyın. Özel yaşamınızda ise partnerinizin size olan ilgisi ruhunuzu okşayacaktır. Ona olan sevginizi ifade edin.

YENGEÇ BURCU 

Bugün iş hayatınızda önemli gelişmelere hazırlıklı olun. Yöneticiniz ile yapacağınız görüşmeler size büyük fayda getirecek. Bir anda umudunuzu yitirdiğiniz bir durum istediğiniz halde size sunulabilir. Özel yaşamınızda ise eski bir arkadaşınızla duygusal bir yakınlaşma içine girebilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz.

ASLAN BURCU 

Bugün enerjiniz çok yüksek. Aldığınız işin ağırlığı olsa da bir yanda enerjiniz öbür yanda yetkililerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın desteği… şanslı gününüzdesiniz. Karşılaştığınız engel ve problemlere rağmen çözüme yönelik pratik tavırlarınız orijinal düşünceleriniz hak ettiği değeri görecektir. Özel yaşamınızda işler iyi gitmeyebilir, dikkatli olun.

BAŞAK BURCU 

Bugünlerde yaşadığınız sorunların merkezinde aileniz var. Ancak çözüm uzak değil. Kaygılanmayın, ailevi problemlerinizi çözüme kavuşturması için az zaman kaldı. İş yaşamında ise herkesin derdini dinlemekten tartışmaların arasında kalmaktan bir hayli yoruldunuz. Öyleyse şimdi sıra sizde kendinize zaman ayırmakta. Partnerinizin teklifi size de iyi gelecektir.

TERAZİ BURCU 

Bugün iş hayatınızda son derece dikkatli olmalısınız. Algılarınız açık olmalı ki sıra dışı fikirlerinizi ifade ederek, mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda uzun zaman önce sonlandırdığınız bir ilişki yeninde gündeme geliyor.

AKREP BURCU 

Bugünlerde sizi yoran bir çok konu sonuca ulaşıyor. Bugün iş ve özel yaşamınızda nicedir uğraştığınız sorunları gerçek dostların ve yakınlarınızın desteği ile aşabilmenin huzurunu keyfini yaşayacaksınız. İş hayatınızda yoğun görüşmeler fırsatları da beraberinde getirecektir. Özel hayatınızda ise partnerinizin desteğinize ihtiyacı var. Sağlığınız için uykularınıza dikkat.

YAY BURCU 

Bugün iş yaşamınızda yeni bir proje ile karşı karşıya kalacaksınız. Yöneticileriniz size güveniyor. İşi almaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise ailevi konular gündemde. Kardeşlerinizle ilişkileriniz bugünlerde önem kazanıyor. Ben merkezli düşünerek yanlış adımlar atabilir özellikle yakınlarınızla ilgili ciddi problemler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU 

Bugün herkesin gözü sizin üzerinizde. Dikkatlerin üzerinizde toplandığınız görebilir ve insanların pozitif yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Güler yüzünüz birçok problemi aşmanıza yardımcıdır. Fakat bugün, özel yaşamınızda gizliliğe önem vermeli partnerinizin paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda ikinizin de isteği dışında yara alabilir dikkatli olmalısınız.

KOVA BURCU 

Bugün iş hayatınıza da yansıyabileceğinden sakinliğinizi muhafaza edin ve sorumluluğu birazda arkadaşlarınıza yüklemeyi deneyin. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Dostlukla arkadaşlık kavramını tamamen birbirinden ayıracak ve bu sınırlama doğrultusunda kararlar alarak uygulayacaksınız.

BALIK BURCU 

Bugün sizin için ekonomik bir gün. Yeni anlaşmalar imzalatabilir ya da karlı sonuçlar getirecek alım satımlarla ilgili konular gündeme gelebilir ve bunları değerlendirebilirsiniz. Bugünlerde yakın çevrenizle gergin günler geçirdiniz. Onlarla bir akşam yemeğinde buluşarak rahatsızlıklarınızı uygun bir dille ifade edin yaşananlardan duyduğunuz kaygı ve üzüntüyü söylemeyi de ihmal etmeyin. Yapıcı tutumunuz ve sakinliğiniz onların üzerinde etkili olmanızı sağlayacak.