Muhteşem Üçlü Ebediyette Bir Arada

Türk sinemasının unutulmayan filmi 'Hababam Sınıfı' kadrosundan Adile Naşit, Kemal Sunal ve Tarık Akan'ın ardından Halit Akçatepe de eksildi. Usta oyuncu 79 yaşında vefat etti.



Türk sinemasının unutulmayan filmlerinin arasında yer alan 'Hababam Sınıfı'nın oyuncuları bir bir ebediyete uğurlanıyor. Son olarak usta oyuncu 
Halit Akçatepe de yaşama veda etti.

EFSANE KADRO

Hababam sınıfı...

Ardından yıllar geçse de hiç unutulmadı. Televizyonda her ekrana geldiğinde kahkahalarla izlendi. Nasıl unutulsun ki... Böyle bir kadro unutulur mu?

Kemal Sunal, Tarık Akan, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Münir Özkul.... Daha ismini sayamadığımız onlarca sinema emektarı...

ARTIK ARAMIZDA DEĞİLLER

Ancak Hababam Sınıfı'nın efsane kadrosu bir bir ayrılıyor aramızdan. Önce Adile Naşit, sonra Kemal Sunal, yıllar sonra Tarık Akan, şimdi de Halit Akçatepe.

Belki artık aramızda değiller ama biz yine 'Güdük Necmi'nin 'İnek Şaban'a yaptığı muzip şakalara güleceğiz. Yine 'Damat Ferit'e imreneceğiz. Yine eğitim öğretimin sadece derslerden ibaret olmadığını Hababam Sınıfı'ndan öğrenmeye devam edeceğiz. Bir gün bütün Hababam Sınıfı kadrosu ebediyete uğurlanacak ama Hababam Sınıfı ölümsüz olarak kalacak.

Şimdi sıra sende...  Aç kapıyı Veysel Efendi Güdük Necmi geliyor.