Polis onun peşinde


İstanbul'a iki gün önce gelen İsveçli turist Maggie Badgo'nun (34) vurulma anının görüntüleri ortaya çıktı. İsveç'te kuaför olarak çalışan Maggie Badgo, geçen cuma gecesi arkadaşları ile birlikte eğlenmek için gayrettepe'deki bir gece kulübüne gitti. İddialara göre Badgo saat 03.00 sıralarında arkadaşları ile birlikte gece kulübünden içeriye girmeye hazırlandığı sırada 5 kişi aynı kulübün kapısındaydı.

İçeri alınmayan 5 kişiden biri, arabasına bindikten kısa süre sonra silahına sarıldı. İçeriye alınmadığı için sinirlenen silahlı saldırgan, gece kulübünün kapısına ve havaya doğru rastgele 9 el ateş etti. 1 kurşun da kapı önünde içeri girmek için bekleyen ve sigara içen İsveçli turist Maggie Badgo'nun kafasına isabet etti. Şişli Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın kurtarılamadı. O olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Siyah bir araçtan ateş açan zanlının aynı araçla hızla kaçtığı görüldü. 
 
POLİSLER PLAKADAN BULDU
 
1 kişinin daha yaralandığı olayla ilgili soruşturma başlatan ve kamera görüntülerini inceleyenİstanbul Cinayet Masası polisleri olaydan sonra aracına binerek kaçtığı ifade edilen zanlının peşine düştü. Önce aracın plakasını belirleyen polis, ardından da ateş açan zanlının Ender K. olduğu tespit etti. Istanbul'da 5 farklı adrese de baskın yapan polis, her yerde katil zanlısı Ender .K.'yı arıyor. Öte yandan zanlının gasp ve yaralama suçlarından çok sayıda kaydı olduğu bildirildi.